Kao Barbie lutka!

Naša sportska novinarka ponosno je gledala u svoj trudnički trbuh, a otkrila je i da se nalazi na mjestu koje je jedva čekala posjetiti!

Fani Stipković - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Fani Stipković objavila je nove fotografije u bikiniju koji je istaknuo još bujnije grudi u trodnoći, a ona ovoj ljepotici odlično stoji.

Naša sportska novinarka Fani Stipković objavila je nove trudničke fotografije u kupaćem kostimu na prugice. Fani je pozirala na stepenicama kojima se ulazi u more, a onda i na zidiću i na obje je fotografije ponosno istaknula svoj trudnički trbuh.

''Plivanje i opuštanje na mojoj omiljenoj lokaciji'', napisala je u opisu, a sudeći po hashtagovima koje je stavila u opisu, Fanina omiljena lokacija je naša Hrvatska, odnosno njena rodna Korčula.

Fani je u vezi s bivšim španjolskim nogometašem Fernandom Hierrom, a nedavno se doznalo i da s Hierrom navodno uskoro planira ozakoniti ljubav.

Naime, njoj blizak izvor je za Story otkrio kako će se par vjenčati u Meksiku ovog ljeta, prije nego što u listopadu na svijet stigne njihov sinčić.

Inače, Fani i Hierro vezu su uspjeli dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su par.

Mediji su šuškali da će prošlo ljeto stati pred oltar, i to na njezinoj rodnoj Korčuli, na kojoj su proveli neko vrijeme, ali to se nije dogodilo, pa sada svi s posebnim nestrpljenjem očekuju kad će dvojac izreći sudbonosno da.

Fani se zbog Fernanda ove godine iz Španjolske, u kojoj je godinama živjela, preselila u Meksiko jer je on postao direktor meksičkoga nogometnog kluba Chivas.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Ćorluka je objavio predivnu obiteljsku fotografiju s mora na kojoj su glavni akteri njegova djeca, evo kako uživaju u ljetnim radostima!

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Neobični kupaći kostim ove 46-godišnje ljepotice nije uspio sakriti najintimnije dijelove kad se smočila u moru!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS