Pristižu čestitke

Fani Stipković i legendarni nogometaš otkrili da imaju razlog za slavlje: "Savršen trenutak!"

Fani Stipković i Fernando Hierro Instagram 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Fani Stipković dugo je skrivala vezu s Fernandom Hierrom, a sada je otkrila da imaju razlog za slavlje.

Novinarka Fani Stipković na svojem profilu na Instagramu javila se iz Meksika, kamo je otputovala kao podrška svojem zaručniku Fernandu Hierru.

Umirovljeni nogometaš i legenda Real Madrida dobio je posao sportskog direktora nogometnog kluba Chivas, a po dolasku u Meksiko par je imao još jedan razlog za slavlje.

"Predivni prvi dani u Guadalajari u Meksiku. Tako prekrasan grad s dragim ljudima. Savršen trenutak za proslavu naše godišnjice", napisala je Fani uz njihovu fotografiju iz kazališta te je otkrila i da slave treću godišnjicu veze.

U komentarima su dobili brojne čestitke, a mnogi su im poručili i da su sjajan par.

Fani i Hierro vezu su uspjeli dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga potvrdili su da su par, a navodno su se i zaručili. Mediji su šuškali da će ovo ljeto stati pred oltar, i to na njezinoj rodnoj Korčuli, na kojoj su proveli neko vrijeme, ali to se nije dogodilo, pa svi s nestrpljenjem očekuju kad će dvojac izreći sudbonosno da.

Nedavno se doznalo i kako je počela njihova ljubavna priča.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", ispričala je Fani za španjolski časopis Vanitatis.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Monica Bellucci u 59. godini razotkrila grudi i bacila obožavatelje u trans: "Najljepša žena na svijetu!"  

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Mnogi se pitaju je li ovo najkraća haljina u kojoj je Lidija Bačić nastupila, evo i što joj pišu: "Kao da te je sami Gospod Bog za sebe stvarao"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS