Navikla na luksuz

Kerumova Fani na ruci nosi sat vrijedan 50 tisuća eura! Već je otprije poznato da voli skupe modne dodatke

Fani Kerum Vojko Basic /CROPIX 1/36 >> Pogledaj i ovo +25 Galerija

Fani Kerum u novom izlasku sa suprugom Željkom pokazala je sat poznate marke čije su cijene vrtoglavo visoke.

Supruga bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma, Fani Kerum, na konferenciji povodom 15 godina osnutka stranke i Kerumovog rođendana pokazala je svoj nevjerojatno skup sat.

Zlatni sat marke Rolex isticao se na njenoj ruci uz bijelu sako-haljinu, a cijena je vrtoglavo visoka - 50 tisuća eura.

Da voli skupe stvari Fani je pokazala već nekoliko puta, a sredila se ove godine i za parlamentarne izbore na koje je stigla u skupim mokasinama i s Gucci torbicom o čemu smo pisali OVDJE.

Na ovoj proslavi pozornost fotografa privukao je i sam Kerum koji je ponovio povijesni trenutak kad je zalijepio pršut na čelo, više pročitajte OVDJE.

Inače, Fani i Željko vjenčali su se 2013. godine u društvu najbližih prijatelja i obitelji, a zajedno su dobili troje djece - kćer Eleonoru te sinove Zvonimira i Franu.

Par je započeo vezu dok je on još bio u braku s bivšom suprugom Ankicom, a Željko je priznao da imaju aferu 2009. godine, kada je otkrio da zajedno čekaju dijete. Ubrzo je uslijedio razvod od Ankice, s kojom je Željko također dobio troje djece, sinove Joška i Zvonu i kćer Nevu.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Morate pogledati ovaj video Majina Blooma, garantiramo da će vam uljepšati dan!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Nekad i sad Sjećate se hita ''Džin i limunada''? Pjevačica koja ga je otpjevala danas izgleda potpuno drukčije!

Povezana vijest Celebrity Željko Kerum i njegova Fani nakon dugo su se vremena prošetali zajedno, evo kakve su reakcije izazvali kad su se pojavili na rivi!

Povezana vijest Nekad i sad Najpoznatiju splitsku seku više ne viđamo tako često kao prije, a neko je vrijeme nije bilo lako ni prepoznati

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS