Spominju se i cifre

Strani mediji raspisali su se o razuzdanoj fešti s vjenčanja godine u Dubrovniku, evo što ih se najviše dojmilo iz Lijepe Naše!

Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Strani mediji raspisali su se o vjenčanju godine u Hrvatskoj, evo što su istaknuli.

O vjenčanju godine u našem Dubrovniku nije se pisalo samo u domaćim medijima već je ovaj poseban dan svoje mjesto našao i u recima stranih medija, točnije Daily Maila.

Ovaj slavni britanski portal objavio je snimke sa svadbe koje su dijelili uzvanici, a u naslovu su istaknuli: ''Snimke s vjenčanja sina Roda Stewarta i njegova zaručnice menadžerice pokazuju raskošnu svadbu u resortu gdje je noćenje vrijedno 1000 dolara''.

Daily je napisao kako je par slavio u Hotelu Excelsior na plaži koji je na samo pet minuta hoda od povijesne jezgre Dubrovnika. Opisali su nadalje kako izgleda hotel u kojem su odsjeli te pripremili večeru, a potom su podijelili i snimke njihovih prijatelja koje možete vidjeti u našoj galeriji.

Da je fešta bila itekako dobra, pokazuje snimka Roda Stewarta koji je plesao s metlom, a mladenku je svojim nastupom iznenadio i naš veliki pjevač Petar Grašo.

Povezana vijest Celebrity Poslije vjenčanja na Stradunu slavni je par pokisao na putu do svadbene večere, no ako je suditi po onom što je nosio u ruci, mladoženju to nije brinulo!

Povezana vijest Celebrity Jedan detalj na mladenki jasno je dao do znanja koliko je ponosna na svoje korijene!

Povezana vijest Celebrity Unatoč lošem vremenu, mladenci nisu skidali osmijeh s lica: U svadbenom điru Stradunom nema tko ih nije pozdravljao!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte zajedničku obiteljsku fotografiju Roda Stewarta u Dubrovniku sa sinom kojeg je oženio!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte trenutak kada je Rod Stewart zapjevao uz gajde nakon vjenčanja kojeg prate apsolutno svi!

1/45 >> Pogledaj i ovo +41 Celebrity Zašto žena problematičnog glazbenika ulicom šeta s jastukom na grudima? Za ovo postoji stručno objašnjenje!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Najljepša sportska novinarka zaplesala je u badiću osam mjeseci nakon što je rodila prvo dijete!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS