Izgleda li i vama drugačije?

Rijetko javno pojavljivanje jedne od najmisterioznijih glumica potaknulo raspravu: ''Čekaj, tko je ova žena? Jesam li propustio nešto?''

Eva Mendes - 5 Profimedia 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Eva Mendes odradila je intervju nakon dugo vremena, a svi su se iznenadili jer se glumica malo promijenila.

Jedna od najljepših žena svijeta, glumica Eva Mendes, javnost izbjegava, a na svom profilu ponekad podijeli novu fotografiju ili videozapis.

Povezana vijest Celebrity Zbog njega je napustila uspješnu karijeru i posao, a novim je potezom potvrdila pitanje koje već godinama zanima javnost

No, ovog puta Eva je odradila intervju nakon dugo vremena u showu ''Today'', a pojavila se u rozoj haljini i vesti. Kosu je raspustila, a na očima je nosila crnu olovku kojoj je odana već godinama.

U razgovoru, kojeg je i sama podijelila na svom Instagram profilu, Eva je pričala o problemima svake kućanice, no jedino što su svi mogli primijetiti njezin je uvelike promijenjen izgled.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

''Čekaj, tko je ova žena?'', ''Ovo nije Eva Mendes koje se sjećam, jesam li propustio nešto?'', ''Baš se promijenila, ali i dalje je prekrasna'', pisali su pratitelji.

I dok su mnogi ostali zatečeni ovom promjenom jer je Eva dobila koju boru i kilogram, drugi su ostali zapanjeni kako izgleda s 50 godina te su poželjeli da i sami tako izgledaju u toj dobi.

Povezana vijest Nekad i sad Jedan od najseksi muškaraca zgrozio je sve novim izgledom: "Ne mogu reći koliko mi je ovo grozno"

Eva je od prvih dana karijere slovila kao jedna od najljepših žena svijeta, a prije veze s Ryanom Goslingom govorila je da nikad ne želi imati djecu i po tome je bila dodatno poznata. Ali to se promijenilo kada su počeli izlaziti.

Zajedno su od 2011. godine te imaju dvoje djece, kćeri Esmeraldu i Amandu.

Unatoč pojavljivanjima u brojnim filmskim hitovima sve od ranih 1990-ih, Eva je rekla da roditeljstvo smatra najkreativnijom stvari koju je ikad radila.

"Ja sam glumica, dizajnirala sam odjeću, radila sam razne stvari. Ali ovo je najkreativnija stvar, stvoriti život s njima", priznala je.

Iako to nikad nisu potvrdili, ove godine počelo se šuškati da su se u tajnosti vjenčali.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Zvijezda Beverly Hillsa snimljena tijekom burne svađe sa suprugom, otišla je u suzama pa je donijela i konačnu odluku!

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS