''Svi bi mi bili Charles''

Ella objavila jedan od svojih najprovokativnijih videa: Svi su odmah primijetili da ne nosi grudnjak, ali cijela kombinacija je zapravo poprilično neočekivana!

Ella Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ella Dvornik je na svom novom Instagram profilu "Alterella" objavila vrlo atraktivan video.

Influencerica Ella Dvornik na Instagram profilu "Alterella" ima preko 18 tisuća obožavatelja.

Njih je sada oduševila novim videozapisom u kojem pleše oskudno odjevena. 

Naime, Ella na sebi ima sive tangice, crne čarape, ljubičaste tenisice i svjetlo ljubičastu jaknu koju je raskopčala, a odmah je za oko zapelo to da nema grudnjak.

Zavodljivo je plesala na stihove pjesme "No Diggity od Blackstreet" koju pjeva američka R&B grupa.

"Treba mi vatrogasni aparat na kućnu adresu, hitno", "Svi bi mi rado bili Charles na jedan dan, čak i oni koji su sto posto straight", "Preskočila sam danas trening...sutra određujem dupli", samo su neki od zanimljivih komentara u nizu.

U njezinom opisu na novom Instagram profilu piše: "Fiktivni lik - sve je cringe i sve je izmišljeno osim onog što nije, a nije ništa i sve je".

Nedavno je na svom osobnom profilu podijelila niz profesionalnih fotografija na kojima je obučena u crni bodi s dubokim dekolteom, a zbog seksi poza, napali su je i pratitelji koji smatraju da takve izvedbe nisu prikladne za majku dvoje djece.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Naš tenisač Borna Ćorić ljubi 13 godina stariju srpsku pjevačicu? U medijima izašle njihove zajedničke prisne fotografije!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Maja predivnom obiteljskom fotografijom najavila povratak kući, Bloom obara slatkoćom: ''Zadnji đir i idemo doma''

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS