"Lijepo vas je vidjeti..."

Ecija Ivušić pohvalila se preslatkim fotkama sa sinčićem pa otkrila na koga sliči: "Baš je premeden!"

Ecija Ivušić - 4 Ecija Ivušić/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ecija Belošević fotografirala se sa sinčićem Leom. Njihove selfije podijelila je na Instagram profilu.

Voditeljica i influencerica Ecija Belošević, djevojački Ivušić, raznježila je pratitelje novom objavom na Instagramu gdje je pokazala svog sinčića Lea.

Mama i sin napravili su par preslatkih selfija.

"Dječak mamin, klon tatin", napisala je Ecija u opisu objave, a njezini pratitelji udijelili su im komplimente.

"Ja vidim da je sladak na mamu", napisala je Nives Celzijus.

"Baš je premeden", "Lijepo vas je vidjeti", "Medenko mali", nizali su se komentari.

Podsjetimo, Ecija je postala majka u prosincu prošle godine, a sina je dobila sa suprugom Goranom Beloševićem, bubnjarem grupe Pravila igre.

"Imala sam jako težak i nepredvidiv porod, tako da se oporavljam i dolazim k sebi", otkrila je nakon poroda na društvenim mrežama.

Ecija i Goran vjenčali su se u rujnu 2022. godine na otočiću Vrniku pokraj Korčule, a zaručili su se u Italiji nakon svega šest mjeseci veze.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Hana Huljić ni u trudnoći ne odustaje od posla koji voli, svi su na najnovijoj fotografiji primijetili ono očito!

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Vedrana Rudan otvorila dušu o borbi s opakom bolešću: "Rak mi je stalno u glavi, javila mi se moja zlobna mama..."

Ivana Kekin progovorila o svom djetinjstvu pa uputila snažnu poruku svim ženama: "Odrasla sam u velikoj obitelji, novca nije bilo..."

Druga strana priče o naizgled savršenoj, bogatoj obitelji koja je zataškavala najgore moguće seksualno nasilje nad maloljetnicima

Povezana vijest Zanimljivosti Naš olimpijac o najtežem trenutku u svom životu: ''Prošla je godina dana, još se učim nositi s time...''

Povezana vijest Celebrity Seve objavila fotografije osobe koju zove svojim anđelom čuvarom: "Svatko u životu, ako sanja o lijepom životu..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS