Težak rastanak

Ecija Ivušić u suzama zbog suprugova odlaska, on se javio s opravdanjem: "Obmanjuješ ljude, nisam se išao…"

Ecija i Goran Belošević Instagram/Screenshot 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Ecija Ivušić u emotivnom videu pokazala je kako izgledaju njezini rastanci od supruga Gorana Beloševića.

Voditeljica Ecija Belošević, djevojački Ivušić, na društvenim mrežama pokazala je kako izgledaju njezini rastanci od supruga Gorana Beloševića.

Objavila je emotivan video u kojem ga je u suzama i sa sinčićem u naručju zagrlila na odlasku, a prisjetila se i kako su se rastajali dok je još bila trudna, kada je također plakala.

"Rastanci. Prošle godine sam plakala jer sam se bojala za Lea hoće li sve biti OK kad ostanemo sami na otoku (iako mi je sve s trudnoćom bilo u najboljem redu), a ove godine sam plakala jer sam se bojala za sebe hoću li preživjeti sama s Leom. Ne brinite, plačem kao da Goran ide u rat, a zapravo se išao naspavati. Prošlo (tek) tjedan dana i preživljavamo uz pomoć bake i dide, ali svejedno odbrojavam dane kad će se tatica vratiti. Btw, obratite pažnju na količinu prtljage s kojom je Gogi otišao prošle i ove godine", napisala je Ecija u opisu videa uz koji je dodala i prikladnu pjesmu "Pleas Don't Leave Me" pjevačice Pink.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

Eciji se ispod videa odmah javio suprug. "Obmanjuješ ljude. Nisam se išao naspavati, nego raditi i svirati. Ne spavam, nikad manje", napisao joj je Goran uz brojne smajliće.

U komentarima su joj se javile i mnoge mame koje su se poistovjetile s njom.

Podsjetimo, Ecija i njezin suprug Goran, inače bubnjar benda Pravila igre, u prosincu prošle godine postali su roditelji dječaka Lea.

"Imala sam jako težak i nepredvidiv porod, tako da se oporavljam i dolazim k sebi", otkrila je Ecija nakon poroda na društvenim mrežama.

Ecija i Goran vjenčali su se u rujnu 2022. godine na otočiću Vrniku pokraj Korčule, a zaručili su se u Italiji nakon svega šest mjeseci veze.

Povezana vijest Celebrity Ecija i Goran Belošević objavili prizore s krštenja sina, za kumove su odabrali poznati domaći par!

Povezana vijest Celebrity Ecija Ivušić pohvalila se besprijekornom figurom u badiću samo pet mjeseci nakon poroda: "Opa, mamita!"

Povezana vijest Celebrity Ecija Ivušić javno je uputila emotivnu poruku suprugu povodom posebnog dana: "Neću ti reći...''

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Nekad i sad Jedna od najljepših Hrvatica udala se za nogometnog menadžera u neobičnoj vjenčanici, osvanule su fotografije s njihova vjenčanja

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nina Badrić mami uzdahe na plaži u Grčkoj, pokazala je fantastičnu figuru u badiću: "Savršena si!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS