"za naježiti se"

Jedna scena glavnog glumca iz Peaky Blindersa gori na društvenim mrežama: "Već je tad trebao dobiti Oscara..."

Cillian Murphy - 1 Platforma X 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Jedna od najpopularnijih serija upravo je "Peaky Blinders", a mnogi tvrde kako je Cillian Murphy trebao već dobiti Oscara za samo jednu scenu iz spomenute serije.

Nakon što je Cillian Murphy osvojio svoga prvog Oscara za ulogu u filmu "Oppenheimer", društvenim mrežama počele su se širiti njegove snimke, a najviše ona scena iz serije "Peaky Blinders".

U spomenutoj seriji irski je glumac utjelovio Thomasa Shelbyja, a sudeći po komentarima, gledatelji najviše dijele scenu prve epizode iz treće sezone te mnogi tvrde da je Cillian već za tu scenu trebao dobiti prestižnu nagradu.

Povezana vijest Celebrity Glumac koji je osvojio Oscara ponosno je pokazao svoje sinove koji inače nisu skloni pojavljivanju u medijima

Radi se o sceni uoči Shelbyjeva vjenčanja s Grace u kojoj on svojoj bandi i braći drži govor kako se trebaju ponašati na vjenčanju dok i on sam po sebi puca po šavovima prije velikog događaja. 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

"GOAT", "Ovo je kultna scena", "Već je tada zaslužio Oscara", "Voljela bih zaboraviti sve o "Peaky Blindersima" da ih mogu pogledati ponovno", "Najbolja scena koja je ikad snimljena na filmskom platnu", "Da se čovjek naježi", "On je sjajan glumac i napokon je prepoznat", pišu obožavatelji.

Inače, Murphy je u braku s Yvonne McGuinness od 2004. godine, a upoznali su se još davne 1996. Imaju dvoje djece, 18-godišnjeg sina Malachyja i 17-godišnjeg Arana, koje odgajaju u Irskoj po dosta strogim pravilima, pa primjerice ako momci žele koristiti internet, moraju ga pronaći negdje drugdje izvan svoje kuće.

Naime, njihov obiteljski dom u Irskoj nema internet niti Wi-Fi, a čini se da zvijezda "Peaky Blindersa" ne voli ni mobitele.

Povezana vijest Celebrity Oppenheimer pokupio brojne nagrade na SAG-u, sve je bliže zlatnom prestižnom kipiću

"Otac sam dvoje tinejdžera. I ja sam nekada bio mlad, shvaćam koliko je to mladoj osobi danas teško u društvu. Vrlo je složeno vrijeme odrastanja, stvari se mijenjaju jako velikom brzinom. Svi smo svjesni učinka interneta i života na mreži. Čini mi se kao djeca žive unutar tih uređaja", izjavio je Cillian jednom prilikom.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 inMagazin Maja Šuput u dugogodišnjoj karijeri ima samo jedan neostvareni san: ''Pa voljela bih to...''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Baby Lasagna u emisiji uživo rekao što misli o srpskoj predstavnici na Eurosongu, ovo je njegova pretpostavka o njihovom plasmanu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS