Njegov ponos!

Dragan Bjelogrlić pohvalio se rijetkom fotkom sa sinom i kćerkom, mladić je krenuo njegovim stopama, a evo čime se ona bavi!

Dragan Bjelogrlić F.S./ATAImages 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Dragan Bjelogrlić pohvalio se rijetkom fotografijom sa kćeri i sinom, evo tko su i kako izgledaju.

Srpski glumac i redatelj Dragan Bjelogrlić ovog je tjedna na crvenom tepihu u Beogradu zablistao u društvu svoje kćeri i sina.

Njihovu zajednički fotografiju sad je podijelio i na društvenim mrežama, a kako Mia i Aleksej izgledaju, pogledajte u nastavku.

Dolazak njegove djece na crveni tepih privukao je veliku pozornost. Mia se pojavila u dugačkoj crnoj haljini s dubokim dekolteom i upečatljivim detaljem u obliku bijele ruže, a njen brat stigao je u tamnom odijelu te bijeloj raskošpčanoj košulji. 

Koliko mladić liči na tatu, poznato je već dulje vrijeme, a za ovim 24-godišnjakom u medijima je velika pomama jer je već krenuo tatinim stopama. Ono o čemu se priča je i intimna scena sa starijom kolegicom dok je imao samo 19 godina, a više o njemu pročitajte OVDJE.

Kćerka Mia ima 28 godina i bavi se novinarstvom. No svijet glume nije mogla izbjeći pa tako trenutno ljubi jednog od najpoznatijih glumaca i najpoželjnijih frajera na Balkanu, Milana Marića.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Evo kako izgleda supruga Mate Bulića, upoznao ju je još kao osnovnoškolac, a posvetio joj je i svoj veliki hit: ''On mene uvijek iznenadi...''

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Novi selfie Severine u badiću raspametio pratitelje, dok se ona hvali nakitom, oni ga nisu ni primijetili: ''Seve manipulator!''

Povezana vijest Celebrity Dragan Bjelogrlić odvažio se na plemenit čin, a sa sobom je poveo i ekipu o kojoj ovih dana svi pričaju!

Povezana vijest Celebrity Malo tko zna kako izgleda brat omiljenog regionalnog glumca Dragana Bjelogrića, evo koje mu je ime i čime se bavi!

Povezana vijest Celebrity Evo kako izgleda sin Dragana Bjelogrlića, zgodni 23-godišnjak već je krenuo i tatinim stopama!

Povezana vijest Celebrity Dragan Bjelogrlić snimljen u rijetkom izlasku sa suprugom, pogledajte zašto je zovu srpska Monica Bellucci!
 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS