''Ma nogice goreee!''

Domenica zablistala na suncu u ultrakratkoj suknjici te svu pažnju usmjerila na zgodne noge!

Domenica Žuvela - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Domenica Žuvela prošetala se po suncu u stajlingu koji je mamio poglede, ali i istaknuo njezine noge.

Pjevačica Domenica Žuvela pozirala je vesela na suncu u seksi poslovnom outfitu.

Naime, nosila je prugaste suknja-hlače, na koje je kombinirala tamnoplavu dolčevitu i crni sako. U ovom modnom izričaju poglede su privlačile njezine zgodne noge.

Crne cipelice, torbica, sunčane naočale i valovita kosa dodatno su podignule već dovoljno atraktivan izgled.

"Ljepotica", "Uvijek interesantna", "Prezgodna cura", "Nogice gore", "Blistaš", "Divna si", glasili su samo neki od brojnih komentara. 

Inače, Domenicu smo prošle godine imali priliku gledati u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je pokazala još jedan talent, a u emisiji u kojoj je ispala otkrila je i da ima dečka.

Iako je htjela ostati tajnovita po pitanju svojeg ljubavnog života, doznalo se da je u dugogodišnjoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem s Korčule, a isplivale su i njegove fotke s fešte uoči vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić koje je na Facebooku objavio splitski restoran u kojem su slavili.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Seve objavila fotke u badiću, o ovim prizorima raskošnog dekoltea sigurno će se još dugo pričati: "Lele, idem odmah vježbati"

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Nekad i sad Sjećate se Mirne Berend? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljica, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS