Zgodna 20-godišnjakinja

Kći Harisa i Meline Džinović strastveno se ljubila s nepoznatim mladićem, dok se roditelji rastaju, njoj cvjetaju ruže!

Đina Džinović - 2 Instagram 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Kći Harisa i Meline Džinović objavila je fotografiju na kojoj ljubi nepoznatog mladića, njoj u ljubavi cvate.

Dok posljednjih mjeseci cijela regija bruji o razvodu Harisa i Meline Džinović, njihova kći Đina Džinović doživljava potpuno suprotno.

Na Instagram priči 20-godišnja Đina podijelila je fotografiju na kojoj strastveno ljubi nepoznatog mladića, a njegovo lice sakrila je bijelim srcem. Potom je podijelila i da imaju iste outfite, ali i još jednu fotografiju na kojoj se grle.

Mladi par trenutno ljetuje u jednom od najpoznatijih turističkih odredišta, francuskom Saint-Tropezu.

Đina je često tema medija zbog svojih golišavih fotografija koje objavljuje, a mnogi se dive njenoj ljepoti kao iz filma.

Iako često dijeli detalje iz svog života, jednom je prilikom otkrila da puno toga čuva i samo za sebe.

''Na TikToku radim i sve i ništa. Radim neke vlogove, jako sam aktivna kada su moji pratitelji u pitanju, pričam s njima, odgovaram na njihova pitanja, interesira ih izgled i prehrana. Ja sam im pokazivala neke svoje fotografije i snimke iz prošlosti, kada sam bila kao loptica, katastrofa, do prije možda dvije godine. Mada i prije godinu dana, u odnosu na to kako izgledam sada, to su dvije različite osobe'', priznala je Đina.

Podsjetimo, Haris i Melina razveli su se nakon dva desetljeća braka, a borba oko imovine još uvijek traje. 

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nikad vitkija Minea u badiću pokazala rezultate strogog režima kojeg se drži već dvije godine: ''Vidi je, boginja naša!''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Tatjana Jurić ima novog partnera, evo gdje ga je upoznala: ''Nema potrebe to više kriti, ali zbog svega što mi se dogodilo...''

Povezana vijest Celebrity Prve snimke Meline Džinović nakon razvoda od legendarnog pjevača, srpski mediji zaprepašteni su njenim ponašanjem

Povezana vijest Celebrity Haris Džinović pojavio se na istom događaju kao njegova nedavno razvedena kolegica, s kojom bi ga mnogi voljeli spojiti!

Povezana vijest Celebrity Evo što Haris Džinović kaže o šalama koje se zbijaju na račun njegovih izjava o bivšoj ženi: ''Ismijava li sada netko..."

Povezana vijest Celebrity Zanosna kći Harisa Džinovića objavila provokativnu fotografiju u bikiniju: "Au, ženo, zapalila si Maldive..."

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS