teški trenuci

Djevojka Borne Ćorića završila je u bolnici pa javno zamolila za pomoć: ''Kako ublažiti bol?''

Anamaria Raič Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Hrvatska influencerica i djevojka Borne Ćorića, Anamaria Raič, završila je u bolnici pa otkrila što joj se dogodilo.

Anamaria Raič, hrvatska influencerica i djevojka našeg tenisača Borne Ćorića, završila je u bolnici.

Na društvenim mrežama otkrila je da ima kamenac u bubregu i zatražila savjete pratitelje.

''Sad meni trebaju vaše preporuke i pomoć'', napisala je uz fotografiju svoje ruke na infuziji.

''Što koristiti, kako ga ublažiti i čime riješiti bol?'' upitala je svoje pratitelje.

O njezinoj vezi s Ćorićem počelo se pisati u studenom prošle godine. O svojoj ljubavi javno nisu progovorili, ali viđeni su u zajedničkom izlasku u Zagrebu prije nekoliko mjeseci.

Lijepu Anamariju na Instagramu prati više od 130 tisuća ljudi. Na profilu ona dijeli svoje atraktivne fotografije i oduzima dah obožavateljima, a čini se da je uspjela očarati i našeg tenisača.

Bornu se inače mjesecima u medijima povezivalo s 13 godina starijom srpskom pjevačicom Katarinom Kayom Ostojić, no to navodno nije dugo potrajalo.

Bliski izvor za srpski medij otkrio je kako se Kaya odlučila prekinuti vezu jer je shvatila da nemaju budućnosti i jer su zbog poslovnih obveza premalo vremena provodili zajedno.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Instagram je eksplodirao zbog njezine fotke u bikiniju! Uskoro slavi 39. rođendan, ali nikad nije bolje izgledala

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Tko je bio prvi suprug Indire Levak? Nakon razvoda se odselio u Ameriku s bivšom plesačicom Colonije

Povezana vijest Celebrity Naš tenisač Borna Ćorić ljubi 13 godina stariju srpsku pjevačicu? U medijima izašle njihove zajedničke prisne fotografije!

Povezana vijest Celebrity Tko je srpska pjevačica koju povezuju s našim tenisačem Bornom Ćorićem? Iza nje su već 3 braka, pogledajte njezine fotografije!

Povezana vijest Celebrity Borna Ćorić javio se na Instagramu poslije napisa o vezi sa srpskom pjevačicom, evo što je točno objavio!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS