Je li ovo normalno?

Srpski pjevač fanovima u Mostaru stavljao noge na glavu i polijevao ih alkoholom, snimke su zgrozile one koji su ih vidjeli!

Desingerica - 4 TikTok/Screenshot 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Svojim nastupom u Mostaru Desingerica je ponovo privukao pažnju udarajući obožavatelje tenisicom i polijevajući ih alkoholom.

Poznato je da srpski izvođač Desingerica često privlači pažnju, ali i osude svojim nastupima.

U srijedu je nastupio u Mostaru gdje je također svojim nastupom prikupio brojne reakcije. 

Ne nekim snimkama može se vidjeti kako je pjevač udarao svoje obožavatelje tenisicom po glavi, stavljao im nogu na glavu i polijevao ih alkoholom.

"Što reći više...", "Au, koji blam", "Jadno vrijeme kad je ovo mjesto sakupljanja današnje (de)genercije", pisali su korisnici TikToka. 

Inače, njegova nova pjesma nedavno je zasjela na vrh YouTube trendinga u Hrvatskoj. Riječ je o singlu ''Ccuti'', u duetu sa srpskom pjevačicom Zerom.

U manje od 24 sata od objave pjesma je došla do skoro milijun pregleda, a prva je bila i na ukupnom YouTube trendingu u Hrvatskoj i na trendingu koji se odnosi samo na glazbu.

Desingerica je 11. svibnja nastupio i u Areni Zagreb na koncertu pod nazivom "Balkan festival".

Podsjetimo, Desingerica, pravog imena Dragomir Despić, je u samo godinu dana otkako je počeo svoju karijeru postigao velik uspjeh. Prošle je godine s Lukom Bijelovićem, poznatim kao Pljugica, objavio prvi singl ''Kucci Kucci'', a osim ove ima i još nekoliko poznatih pjesama poput ''Ccokolada'', ''Flecc'', ''Merccedecc'', ''Đuskavacc'', a sve u svojim nazivima imaju prepoznatljiva dva slova C.

Povezana vijest inMagazin Nucci, Desingerica, Zera... Jeste li čuli za ove pjevače? Zaludili su mlade u cijeloj regiji: ''Voli to hrvatska publika, voli tu vrstu muzike, voli taj gas!''

Povezana vijest Celebrity Što je to poznate Srbe okupilo na jednom mjestu? Pojavio se i Saša Matić, a i kontroverzna voditeljica s novim partnerom

Povezana vijest Celebrity Kontroverzni srpski izvođač objavio je pjesmu koja je u samo 24 sata postala najslušanija u Hrvatskoj, poslušajte što je to zasjelo na vrh trendinga!

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Naše zastupnice kao da su se dogovorile za modne kombinacije u kojima će se pojaviti u Saboru, evo što su odjenule!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nives objavila seksi fotku s plaže, obline u prvom planu: "Kako se žena drži s 42 godine, ovo nije normalno..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS