Hrvati poludjeli za njom

Kontroverzni srpski izvođač objavio je pjesmu koja je u samo 24 sata postala najslušanija u Hrvatskoj, poslušajte što je to zasjelo na vrh trendinga!

Desingerica Desingerica Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Desingerica - 6 Desingerica - 5 Desingerica - 4 Desingerica - 2 Desingerica - 1 Desingerica - 3 Desingerica - 7 +0 Desingerica Galerija

Glazbenik Desingerica o kojem se prije nekoliko dana pisalo zbog šokantnih nastupa, sada ima novu pjesmu koja je prva u trendingu.

Pjesma koja je objavljena jučer već je zasjela na vrh YouTube trendinga u Hrvatskoj. Riječ je o singlu ''Ccuti'', koji pjevaju Desingerica i Zere.

U manje od 24 sata od objave pjesma je došla do skoro milijun pregleda, a prva je i na ukupnom YouTube trendingu u Hrvatskoj i na trendingu koji se odnosi samo na glazbu.

O izvođaču ove pjesme Desingerici pisalo se prošlih dana u domaćim medijima zbog šokantnih nastupa koje održava.

Naime, srpski izvođač prošlog je vikenda nastupio u jednom opatijskom klubu te mokar i u poderanoj majici skakao i dopuštao im da ga dotaknu.

Desingerica je inače poznat po tome što publiku voli gađati prljavim čarapama i tući ih tenisicama po glavi pa je svoj prepoznatljivi potez napravio i na nastupu u Opatiji i lupao po glavi publiku u prvom redu.

Inače, Desingerica, pravog imena Dragomir Despić, je u samo godinu dana otkako je počeo svoju karijeru postigao velik uspjeh. Prošle je godine s Lukom Bijelovićem, poznatim kao Pljugica, objavio prvi singl ''Kucci Kucci'', a osim ove ima i još nekoliko poznatih pjesama poput ''Ccokolada'', ''Flecc'', ''Merccedecc'', ''Đuskavacc'', a sve u svojim nazivima imaju prepoznatljiva dva slova C.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc - 2 Matt LeBlanc - 3 Matt LeBlanc - 4 Matt LeBlanc - 5 +24 Matt LeBlanc - 1 Celebrity Joey iz ''Prijatelja'' viđen u javnosti nakon iznenadne smrti legendarnog kolege, na njemu je vidljiva jedna očita promjena

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinja Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 6 +27 Ana Uršula Najev Zanimljivosti Je li zvijezda Kumova jednom fotkom potvrdila šuškanja o vezi s pjevačem koji se nedavno rastao?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene