''Ovo je strašno!''

Snimka srpskog repera iz opatijskog kluba zgrozila je javnost: Fanove je gađao čarapama i udarao tenisicama po glavi!

Desingerica Desingerica TikTok 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Desingerica - 6 Desingerica - 5 Desingerica - 2 Desingerica - 1 Desingerica - 3 Desingerica - 4 Desingerica - 7 Desingerica - 8 +0 Desingerica Galerija

Srpski reper Desingerica posljednjim je nastupom u Opatiji šokirao javnost, njegovi koncerti naletjeli su na brojne osude, evo i zbog čega.

Srpski izvođač Desingerica prošlog je vikenda nastupio u jednom opatijskom klubu te okupio stotine mladih fanova, a snimke njegova nastupa preplavile su društvene mreže.

Desingerica, pravim imenom Dragomir Despić, potpuni je hit u regiji, a svojim se trap pjesmama popeo na sam vrh trendinga na YouTubeu.

S njim uglas njegovi mladi fanovi pjevali su njegov hit ''Ccokolada'' dok je on na pozornici mokar i u poderanoj majici skakao i dopuštao im da ga dotaknu.

Desingerica je inače poznat po tome što publiku voli gađati prljavim čarapama i tući ih tenisicama po glavi pa je svoj prepoznatljivi potez napravio i na nastupu u Opatiji i lupao po glavi publiku u prvom redu.

No ova je snimka mnoge zgrozila.

@fiuman.hr #opatija #desingerica ♬ original sound - Fiuman.hr
@fiuman.hr #opatija #desingerica ♬ original sound - Fiuman.hr
@fiuman.hr #opatija #desingerica ♬ original sound - Fiuman.hr

Inače, Dragomir je u samo godinu dana otkako je počeo svoju karijeru postigao velik uspjeh. Naime, prošle je godine s Lukom Bijelovićem, poznatim kao Pljugica, objavio prvi singl ''Kucci Kucci''.

Njegov nastup izazvao je burnu raspravu na društvenim mrežama i postao je glavna tema na Kvarneru tijekom vikenda, a portal fiuman.hr piše kako se u jednoj opatijskoj grupi na Facebooku povela rasprava o tome treba li zabraniti turbofolk u Opatiji.

"Hvala Bogu da sam ostario!", "Svako vrijeme nosi svoje, ali ovo je užas", "Strašno" i "Što je ovo?" bili su neki od komentara.

Društvenim mrežama brzo se šire i ostale snimke Desingerice, a njegove izjave već su puno puta mnoge ostavile bez teksta.

Svojim istupima izazvao je mnogo reakcija, a u jednom videozapisu opisao ga je i srpski tiktoker Strahinja Ćalović.

@strahinjacalovic @DragomirDespic_design #desingerica #u60sekundi #desingericau60sekundi ♬ Djuskavacc - Desingerica & Pljugica

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 2 Sandra Perković - 1 Sandra Perković Sandra Perković - 2 +22 Sandra Perković Celebrity Ovom fotografijom Sandra Perković definitivno je skrenula pažnju s priča o svojoj svadbi, a tu je i opis kojim je objasnila nešto jako bitno!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 +25 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 Celebrity Lana Jurčević objavila prvu fotografiju svoje bebe i raznježila obožavatelje: "Za nekog si samo broj, a nekome si cijeeeeli svijet"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene