Da nije bilo nje...

David Beckham pohvalio se isklesanim torzom u 49. godini, a zbog jednog fanovi zahvaljuju njegovoj ženi: ''Victoria, hvala ti...''

David Beckham - 2 Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

David Beckham objavio je novu fotografiju bez majice i zaludio obožavateljice, fantastično izgleda s 48 godina.

Bivši nogometaš David Beckham još od mladih dana slovi za jednog od najzgodnijih muškaraca na svijetu, a tu titulu zadržao je sve do danas.

Iako ima 48 godina, Beckhamu bi brojni mladići mogli pozavidjeti na mišićima, a njima se pohvalio na novoj fotografiji koju je objavio.

Povezana vijest Zanimljivosti Evo koliko je David Beckham izdvojio za rođendan svoje voljene Victorije, pobrinuo se za posebna iznenađenja da je razveseli!

U polumraku, David je fotografiran u teretani bez majice, a mala svjetlost savršeno je ocrtavala njegov isklesani torzo.

A u opisu je otkrio da ga je fotografirala supruga Victoria, ali i da je ona ovako naredila svjetlo.

Njegovim fanovima to nimalo nije zasmetalo.

''Victoria definitivno zna nešto o svjetlu'', ''Srećo, sad sam opsjednut svjetlom'', ''Još ima ono nešto'', ''Kao vino…'', ''Bože'', ''Hvala ti Victoria'', neki su od komentara ispod objave.

Povezana vijest Celebrity Victoria Beckham objavila romantičnu snimku s Davidom, pjevali su pjesmu koja se odnedavno povezuje samo uz njih!

Victoria i David u braku su od 1999. godine. Zajedno imaju četvero djece, sinove Brooklyna, Cruza i Romea te kćer Harper.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Nives Celzijus zaigrala se s prijateljicom u restoranu pa je poljubila, bujna mašta pratitelja odmah je proradila: ''Tko ti je ta crna?''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Severina se javila s novim fotkama u čipkastom donjem rublju, pratitelji su očarani njezinom ljepotom: ''Smotala si me, što da ti pišem…''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS