Tu su baš uživali!

Beckham fotografijom iz Hrvatske čestitao Valentinovo svojoj Victoriji, pogledajte prizore od prošle godine kojima je sve oduševio!

David i Victoria Beckham Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

David Beckham čestitao je svojoj supruzi Victoriji Beckham Valentinovo fotografijom s odmora u Hrvatskoj, evo što joj je sve poželio povodom Dana zaljubljenih.

Diljem svijeta danas se slavi Valentinovo, a ovaj dan nisu zaboravili obilježiti niti David i Victoria Beckham koji i inače vole pokazati koliko se međusobno vole.

David se prvi javio na društvenim mrežama te svojoj supruzi čestitao Valentinovo uz fotografiju na kojoj se ljube, a koja je prošle godine nastala u Hrvatskoj.

''Sretno Valentinovo mojoj nevjerojatnoj supruzi, mami i najboljoj prijateljici. Volim te'', napisao je u opisu.

Čestitku nije zaboravila ni Victoria koja je objavila Davidove fotografije na kojima je odjeven kao kauboj.

''Sretno ti Valentinovo, kauboju moj. Volim te'', dodala je.

Podsjetimo, Beckhamovi su sa svojom djecom prošlog kolovoza ljetovali u Lijepoj našoj. Boravili su na Lopudu, a oduševljenje našom državom nisu skrivali. U Hrvatskoj su bili i 2022. godine te odsjeli u istom luksuznom resortu koji je nekada bio samostan.

Victoria i David u braku su od 1999. godine. Njihov brak nije uspjela poljuljati ni Davidova afera sa zgodnom Britankom koja je nedavno ponovno bila tema medija, a danas se vole više nego ikad. Zajedno imaju četvero djece, sinove Brooklyna, Cruza i Romea te kćer Harper.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nove fotke muža Maje Šuput postale su hit zbog onog što je nosio u rukama: ''Nadam se da s tim ide doma...''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Lana Jurčević pokazala kako je uredila kutak za svoju kćer, evo što je posebno ukralo svu pažnju: ''Najdraži dio stana!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS