kakav raspašoj!

Ovako srpski folker slavi rođenje kćeri, ništa bez poderane majice: ''Od prekjučer nisam spavao!''

Darko Lazić - 7 Antonio Ahel/ATAImages 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Srpski folker Darko Lazić u Beogradu je organizirao veliku feštu povodom rođenja kćeri.

Srpski folk-pjevač Darko Lazić u Beogradu je napravio pravi raspašoj.

Organizirao je veliku feštu povodom rođenja kćeri, a pred novinare je izišao s osmijehom na licu, u poderanoj majici i s čašom vina u ruci.

''Nisam spavao od prekjučer, imao sam obveze. Danas je sve spremno za bebin dolazak'', rekao je Darko za Blic.

On i supruga Katarina odlučili su da će se djevojčica zvati Srna.

''Naravno, pjevali smo pjesmu 'Srno moja malena', to je od danas himna. Ja sam najsretniji čovjek na svijetu već odavno, a danas pogotovo jer sam dobio još jednu malu princezu koju sam želio. Bebu sam vidio samo preko telefona jer posjeti nisu dopušteni. Sutra bih trebao ići po Kaću i bebu'', rekao je sretni tata.

Darko je prije braka s Katarinom dobio dvoje djece, kćer s bivšom suprugom Anom Sević i sina s Marinom Gagić, a sada je otkrio kako su Lorena i Aleksej reagirali na rođenje sestre.

''Iskreno, oni su jedva čekali. Ana danas neće doći jer ne stigne, ali nema veze. Bila ja na proslavi prije dva dana, došla je tada prva. Jako to poštujem i volim kod nje i Danijela. Zaista su mi toliko dragi ljudi, toliko ih oboje volim i poštujem da nemam riječi. Ljudima je možda čudno što imamo ovakav odnos, a ja smatram da je to najbolje. Oboje smo zaslužni za takav odnos. Marina mi je čestitala, Aleksej je trebao doći večeras, ali ima temperaturu. Kaže meni jedan prijatelj: 'Pa dobro, dokle više? Jedna svadba, druga, svadba, jedno dijete, drugo dijete... Aj ostani s ovom. Nemoj da bude četvrta žena, četvrto dijete, nemam više para za te troškove'", ispričao je pa nasmijao sve prisutne.

Darko i Katarina vjenčali su se prošle godine u kolovozu, a njihovo raskošno vjenčanje privuklo je puno pozornosti javnosti. Više pogledajte OVDJE.

A kako izgleda kuća u kojoj živi sa sadašnjom suprugom, pogledajte OVDJE.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Prizori gole glumice srušili internet, video je sama objavila: ''Za sve moje prljave dečke!''

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Pogledajte što je Marija Benjak napravila kad je napustila MasterChef: ''Meni to ima značenje koje mi je promijenilo život''

Povezana vijest Celebrity Srpski pjevač kleknuo s prstenom pred djevojku, evo kako je ona reagirala kada je shvatila što se događa

Povezana vijest Celebrity Srpski pjevač sasvim iskreno o svom ljubavnom životu: "Sve žene sam varao, vrijeme je da bivše saznaju"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS