baš gospoda!

Pa kakve su ovo ljudine! Zbog njih je Maja pokazala što zapravo nosi ispod stola, a kamere ne vide!

Dalmatinski stihovi širili su se studijom Supertalenta tijekom nastupa Hvarana Darija i Slavka koji su pjevali i svirali, a na pozornici im se pridružio i ženski dio žirija.

''Zajedno smo pjevali kao djeca, mi smo Hvarani svi zafrkanti, kad ovako nešto naumimo, zacrtamo si kao cilj, da moram postići'', izjavili su Dario Belić i Slavko Reljić prije nego što su osvojili žiri i publiku showa Supertalent, a zbog njih su na pozornici završile i Martina i Maja. 

''Jedva čekam da dođem na Jelsu da odemo nešto pojesti i popiti, vas dvojica samo trebate ostati ovakvi kakvi jeste, nema dalje'', poručila je Maja ovom dvojcu. 

''Ja sam veliki fan ovakvih prijateljstva, i da ovako njegujete takve pjesme'', dodao je Fabijan.

''Vi ste takve ljudine, s predivnim glasovima, s takvim srcem. Ja se inače nikome tako ne dignem da ga idem pratiti, ne znam što ćete nam pripremiti dalje, ali meni je ovo bila jedna od najdražih pjesama'', poručila im je Martina koja je s njima zasvirala, a i Maju su zamolili da im se pridruži na pozornici zbog čega smo svi saznali da tijekom snimanja ispod stola nosi papuče, a ne štikle. 

''Sad znate što ima Maja ispod stola'', zaključilo se. 

Ova gospoda, Dario i Slavko, su naravno prošli dalje.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ova haljina u kojoj se jedva kreće Maji je jedna od najdražih, a još je nešto dodatno doprinijelo televizijskoj magiji!

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Dragi Adi, i mi mislimo da si Supertalent, a s nama će se sigurno svi složiti!

Povezana vijest Celebrity Prestrašena Maja opsovala usred Supertalenta zbog horor ekipe koja ju je natjerala da pobjegne od stola: ''Grozni ste, ne vraćajte se više!''

Povezana vijest Celebrity Tako mladi, a tako pažljivi prema svom gradu i tradiciji: ''To vam je veliki plus!''

Povezana vijest Celebrity Imala je Martina itekako razloga za ovakav izraz lica, bit će vam sve jasno kad pogledate ovaj video!

Povezana vijest Celebrity Danijela Dvornik u sportskom kombinezonu pokazala rezultat napornih treninga: ''Nikad sebi nisam bila draža!''

Povezana vijest Preporuke Lepa Brena na svoj rođendan najavila i petu zagrebačku Arenu, otkrila je i da fanovima sprema još jedno iznenađenje!

Povezana vijest Celebrity Donna Vekić ponovno uživa u ljubavi? Na aerodromu ju uhvaćena s bivšim suprugom jedne od najbogatijih Hrvatica

Povezana vijest Celebrity Nina Badrić pohvalila se posebnim društvom zbog kojeg su pljuštale samo pohvale: ''Nije svakome ovakva legenda...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS