Njegov jedinac

Kako izgleda sin Rade Šerbedžije? Iz godine u godinu sve je sličniji njemu, a nakon tragedije još su se više povezali

Rade Šerbedžija Niksa Stipanicev / CROPIX 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Rade Šerbedžija na premijeru filma ''Dražen'' stigao je sa svojim prvim djetetom, sinom Danilom.

U Šibeniku je sinoć održana premijera filma ''Dražen'' o Draženu Petroviću, a okupila je neka poznata lica iz naše glazbene, glumačke i političke industrije.

Lice koje je privuklo puno pozornosti bio je sin Rade Šerbedžije Danilo Šerbedžija, kojeg bi na prvu mnogi zamijenili upravo s ocem.

Nevjerojatno si sliče, a 53-godišnji Danilo baš poput oca ima sijedu bradu, šešir te crni sako i traperice. 

Inače, Danilo je naš filmski redatelj koji je režirao i ''Dražena'', a kako izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

Rade ga je dobio s prvom suprugom, koreografkinjom Ivankom Cerovac, a iako su se razveli, ostali su u dobrim odnosima, zbog čega ga je njezina smrt 2010. godine posebno pogodila. Više o tome pročitajte OVDJE.

Osim Šerbedžija, na premijeri su bili još i Ivana i Mile Kekin, Biserka Petrović, Nina Obuljen Koržinek, Nika Pavičić i drugi.

Prije nekoliko dana u redakciju gol.hr-a stigla je i pjesma jednog Osječanina posvećena Draženu Petroviću, a emotivne stihove pročitajte OVDJE.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Nekad i sad Sjećate se njega? Nakon ''Larina izbora'' otišao je u Hollywood, a s lijepom Hrvaticom osnovao je obitelj!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Žanamari je mamila poglede u večernjem izlasku, s njom se zabavljala još jedna poznata Hrvatica za kojom mnogi uzdišu

Povezana vijest Celebrity Evo zbog čega Rade Šerbedžija nije mogao suspregnuti suze, dirljiva snimka širi se društvenim mrežama: "Čista emocija..."

Povezana vijest Celebrity Severina napokon otkrila kako su se upoznali ona i Rade Šerbedžija: ''Ušetao je kao Gary Cooper u filmu Točno u podne''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS