''I u glavi i u tijelu...''

Danijela Dvornik u sportskom kombinezonu pokazala rezultat napornih treninga: ''Nikad sebi nisam bila draža!''

Danijela Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Danijela Dvornik ne krije koliko voli odlazak u teretanu. Sada se na društvenim mrežama pohvalila rezultatom napornih treninga.

Danijela Dvornik na društvenim mrežama često dijeli trenutke iz privatnog života. S pratiteljima dijeli razne dogodovštine iz života na otoku, priča im o svojim hobijima, ali i ljubavi prema teretani.

57-godišnjakinja se sada pohvalila fit linijom koja je rezultat njenih napornih treninga.

''Nikad sebi nisam bila draža nego sad. I u glavi i u tijelu. Nikad dosad nisam imala ovaj level samopouzdanja. Just do it'', napisala je uz fotografije na kojima je pozirala u sportskom kombinezonu.

Danijela je za vikend otputovala u Split, a kratkim izletom se pohvalila na društvenim mrežama.

''Prekrasan skoro ljetni dan...Baš mi je godio ovaj vikend u Splitu i vraćanje na neke lokacije moje mladosti, ali na neka nova mjesta meni totalno nepoznata.. Bez obzira na sve, jedva čekam na svoj otok. Sutra možda padne i kupanje ispred kuće'', napisala je na Instagramu.

Danijela se nedavno osvrnula na moderne veze, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Zanimljivosti Nikada se nije pomirio s tragedijama koje su mu obilježile život, a u rijetkom pojavljivanju pokazao je kćer koja je izrasla u pravu ljepoticu!

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Sve oči bile su uprte u ovu ljepoticu kada je prošetala u odvažnom izdanju s trakicama, je li ovime nadmašila samu sebe?

Lepa Brena na svoj rođendan najavila i petu zagrebačku Arenu, otkrila je i da fanovima sprema još jedno iznenađenje!

Donna Vekić ponovno uživa u ljubavi? Na aerodromu ju uhvaćena s bivšim suprugom jedne od najbogatijih Hrvatica

Modnog gurua sve češće viđamo u prisnom društvu 46 godina mlađeg muškarca, jedno i dalje odbija priznati!

Povezana vijest Celebrity Liamov bliski prijatelj otkrio je zašto se glazbenik zadržao u Argentini, prije tragedije su razgovarali: ''Nisam imao pojma...''

Povezana vijest Celebrity Ova ljepotica unuka je Charlieja Chaplina!? Svi i dalje pamte njene vruće scene iz hit-serije!

Povezana vijest Zanimljivosti Kolega iz One Directiona ovom je gestom pokazao koliko ga je pogodila smrt Liama Paynea: ''Odlučio sam...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS