pomalo bizarno

Monica iz Prijatelja iznenadila priznanjem o pokojnom Chandleru: "Ako vjerujete u to…"

Matthew Perry i Courteney Cox Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Courteney Cox je u novom intervjuu progovorila o Matthewu Perryju te je jednom izjavom iznenadila javnost.

Glumica Courteney Cox dala je intervju za CBS Sunday Morning povodom 20. godišnjice završetka emitiranja popularne serije "Prijatelji", u kojoj je ona utjelovila Monicu Geller.

Tom se prigodom prisjetila i kolege Matthewa Perryja, koji je glumio njezinu ljubav Chandlera Binga i koji je iznenada preminuo prošle godine.

Matthewa je opisala kao najsmješniju osobu na svijetu, a zatim je iznenadila jednim pomalo bizarnim priznanjem.

"Jako sam zahvalna što sam mogla blisko surađivati s njim dugi niz godina. Često me posjećuje, ako vjerujete u to", rekla je pa je objasnila da kao izrazito duhovna osoba osjeća njegovu prisutnost.

"Razgovaram s mamom, tatom, Matthewom. Osjećam da ima puno ljudi koji nas vode. Osjećam da je Matthew sigurno tu", istaknula je Courteney.

Pričala je i o ostalim kolegama iz serije, s kojima je do danas ostala jako bliska, kako je i ranije istaknula na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Podsjetimo Matthew Perry preminuo je 28. listopada 2023. u dobio od 54 godine. Pronađen je mrtav u jacuzziju u svojem domu u Los Angelesu, a kasnije je obdukcijom utvrđeno da je njegova smrt bila uzrokovana akutnim učincima ketamina i utapanjem.

Povezana vijest Celebrity Monica se nakon duge šutnje oprostila od svog voljenog Chandlera: "Trebala je to biti avantura na jednu noć, ali..."

Povezana vijest Zanimljivosti Matthew Perry gajio je posebne osjećaje prema jednoj kolegici iz Prijatelja, no morao ih je skrivati: "To mi je malo otežavalo odlazak na posao"

Povezana vijest Celebrity Monica iz "Prijatelja" prvi put u javnosti nakon smrti svoga Chandlera, nije mogla sakriti koliko joj je teško

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Zanimljivosti Kako je princezi Diani smjestila njezina sestra? Charles je prvo htio nju, no ona je umjesto prijestolonasljednika odabrala farmera

1/38 >> Pogledaj i ovo +34 Celebrity Trudna Hana Huljić oglasila se na društvenim mrežama s novim lijepim vijestima, a objavila je i svoju fotografiju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS