Izgleda nevjerojatno!

Bivša prva dama Francuske u seksi korzetu prošetala modnom pistom u 57. godini: ''Muž mi nije ovdje, dobio bi srčani''

Carla Bruni - 2 Afp 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Carla Bruni bila je jedna od odabranih žena koje su se prošetale modnom pistom na reviji Victoria's Secreta.

Manekenka i bivša prva dama Francuske Carla Bruni prošetala se modnom pistom na događanju koje se dugo čekalo. 

Bila je jedna od odabranih ljepotica koje su nosile reviju Victoria's Secreta, a u 57. godini posramila je i puno mlađe kolegice.

Za Page Six prije revije otkrila je kako se zbog toga osjeća.

"U mojim godinama?! Jako je uzbudljivo, ali i jako neodoljivo, stvarno. Jer, znate, nitko se nikada ne navikne biti na modnoj pisti bez obzira na to koliko se dugo time bavite", rekla Carla.

"Zabavno je postati anđeo. Dobit ću krila", rekla je uoči revije.

A osvrnula se i na supruga.

"Jedino mi je žao što mi muž nije ovdje. Dobio bi srčani udar", našalila se na račun bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja.

Veliku fotogaleriju ostalih ljepotica s revije pogledajte OVDJE.

Inače, Carla i Nicolas vjenčali su se 2008. godine, kada je on već godinu dana bio predsjednik, a zajedno imaju desetogodišnju kćer Giuliju. Carla iz prethodne veze ima i 21-godišnjeg sina Aureliena, dok Nicolas ima još troje djece, dvoje iz braka s Marie-Dominique Culioli te jedno iz braka sa Céciliom Attias.

Prije Sarkozyja Carlu se povezivalo s nekoliko zvijezda, a dok je bila u svojim dvadesetima, imala je aferu s Mickom Jaggerom dok je on bio u braku s Jerry Hall, koja je rezultirala i njihovim razvodom.

Da voli oženjene muškarce, pokazala je i 2000. godine hodajući s francuskim filozofom Raphaëlom Enthovenom, a on je zbog Bruni također prekinuo petogodišnji brak. S njim je Carla dobila i sina, ali njih dvoje nikada nisu stali pred oltar.

Pričalo se još i da je bila s Ericom Claptonom 1990. godine, a ostale ljubavi Carle Bruni nisu poznate.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Jedna od najslavnijih manekenki zaprepastila izgledom lica, nekad je bila ikona ljepote...

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Nekad i sad Znate li tko je žena s fotografije? Seriju u kojoj je glumila svi su gledali, a bez zaštitnog znaka danas ju je teško prepoznati

Povezana vijest Celebrity Bivša prva dama Francuske kršila pravila u Cannesu, a nekad se puno pisalo o njenom burnom ljubavnom životu

Povezana vijest Zanimljivosti Fatalna prva dama razorila je čak dva braka prije nego što se udala za predsjednika, a u šestom desetljeću pojavom još mami muške uzdahe!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS