Uvijek po svom

Bivša prva dama Francuske kršila pravila u Cannesu, a nekad se puno pisalo o njenom burnom ljubavnom životu

Carla Bruni - 3 Carla Bruni - 3 Afp 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Carla Bruni - 5 Carla Bruni - 1 Carla Bruni - 3 Carla Bruni - 6 Carla Bruni - 1 Carla Bruni - 2 Carla Bruni - 3 Carla Bruni - 4 Carla Bruni - 5 Carla Bruni - 1 +20 Carla Bruni - 2 Galerija

Pjevačica i manekenka Carla Bruni svojom je prisutnošću uveličala premijeru filma u Cannesu, a ženstvena haljina istaknula je njene prirodne ljepote.

Bivša manekenka i talijanska pjevačica Carla Bruni jedna je od mnogih poznatih koji ovih dana uživaju na Filmskom festivalu u Cannesu.

Pogledaj i ovo Carla Bruni bezvremenska ljepotica Fatalna prva dama razorila je čak dva braka prije nego što se udala za predsjednika, a u šestom desetljeću pojavom još mami muške uzdahe!

Bruni je na crveni tepih stigla u haljini lila boje s dijamantićima užeg kroja koja je sezala do poda, a oko vrata je imala dragocjenu ogrlicu.

Carla ima 54 godine, ali zahvaljujući svojoj manekenskoj karijeri i dalje izgleda sjajno, a s frizurom i šminkom također nije pretjerivala već je dokazala kako je prirodno najljepše.

Međutim, osim besprijekornog izgleda Carla je podigla prašinu prekršivši dva pravila koja stoje u ponašanju na Cannesovom crvenom tepihu.

Naime, tamo je zabranjeno pušenje, a manekenka je dolaskom na vrh stepenica izvadila električnu cigaru.

Osim toga, zabranjeno je i korištenje mobitela dok je u tijeku prolazak crvenim tepihom, a manekenka je pri kraju svog poziranja učinila baš to.

Zanimljivost je kako je u to vrijeme na crvenom tepihu bio i predsjednik festivala Thierry Frémaux, a kojem se njezini postupci baš i nisu svidjeli, ali unatoč tome Bruni je s predsjednikom napravila i selfie.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)

Bruni je nekoć bila prva dama Francuske, a udana je za bivšeg francuskog predsjednika Nicholasa Sarkozyja.

Par se vjenčao 2008. godine, a zajedno imaju i 10-godišnju kćer Giuliu. Carla iz prethodne veze ima i 21-godišnjeg sina Aureliena, dok Nicholas ima čak troje djece, dvoje iz braka s Marie-Dominique Culioli te jedno iz braka sa Céciliom Attias.

2020. godine Bruni je gostovala u emisiji ''Good Morning Britain'' pa je s gledateljima podijelila što misli da je tajna njihova dugog braka.

''Valjda je to sreća, imali smo sreće jer smo imali zajedničku kćer, imali smo četvero djece prije nego što smo se vjenčali. Kćer smo dobili dosta kasno, u dobi kad bismo već trebali biti baka i djed pa mislim da je samo sreća što smo se kasnije vjenčali.''

Inače, par se vjenčao kad je Bruni imala 40, a Nicholas 53 godine, a kćerkicu su dobili s 44 i 57 godina.

Prije Sarkozyja, Carlu se povezivalo s nekoliko zvijezda, a dok je bila u svojim dvadesetima, imala je aferu s Mickom Jaggerom dok je on bio u braku s Jerry Hall, a ova veza rezultirala je i njihovim razvodom.

Da voli oženjene muškarce, pokazala je i 2000. godine hodajući s francuskim filozofom Raphaëlom Enthovenom, a on je zbog Bruni također prekinuo petogodišnji brak.

S njim je Carla i dobila sina Aureliena, ali njihova je veza ipak došla kraju.

Pričalo se još i da je bila s Ericom Claptonom 1990. godina, a ostale ljubavi Carle Bruni nisu poznate.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić - 4 Iva Grgurić - 1 Iva Grgurić - 5 Iva Grgurić - 5 +6 Iva Grgurić - 6 Celebrity Hrvatica koja je pobijedila u srpskom realityju pohvalila se novim grudima, no prizor je neke zgrozio: "A joj…"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Boščić - 10 Martina Boščić - 14 Martina Boščić - 13 Martina Boščić - 12 +12 Martina Boščić - 11 Celebrity Naša najutjecajnija fitness influencerica objavila vruće fotke s odmora, fit figurom pohvalila se pred gotovo 200 tisuća pratitelja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene