Malo se opustio!

Nove fotke omiljenog Bali-bega s plaže šokirale su obožavateljice, komentira se njegova drastična fizička transformacija

Burak Ozcivit - 1 Instagram 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Na društvenim mrežama osvanule su nove fotografije Buraka Ozcivita s plaže, a one nimalo nisu oduševile njegove obožavateljice.

Burak Ozcivit jedan je od najpopularnijih turskih glumaca, a javnost ga najviše pamti po ulozi Bali-bega u legendarnoj turskoj seriji "Sulejman Veličanstveni".

Od samog početka miljenik je mnogih žena. Njegov izgled uspoređivali su sa savršenstvom, a glumac je slomio srca obožavateljicama kada se oženio glumicom Fahriyom Evcen.

Međutim, 39-godišnji Burak u posljednje vrijeme ne izgleda kao u danima najveće slave te su mnogi primijetili njegovu drastičnu fizičku promjenu.

Glumac je zbog nedavno objavljenih fotografija na Instagramu dao naslutiti da je sasvim promijenio imidž, a nove fotografije paparazza na kojima je uhvaćen sa suprugom na odmoru pokazuju da je dobio pokoji kilogram viška, pa je iznenadio obožavateljice diljem svijeta.

Inače, Burak je s Fahriyom u braku od 2017. godine i zajedno imaju dvoje djece, a prije tri godine u medijima se proširila vijest kako se rastaju.

Problemi u njihovu braku navodno su počeli nakon što je Fahriye pala u depresiju zbog očeve smrti i nije htjela prihvatiti Burakov savjet da potraži stručnu pomoć. Prema navodima izvora bliskog paru, problem je bilo i pitanje odgoja njihova sina jer su imali drugačije pristupe. Srećom, drama je ubrzo dobila svoj sretan kraj i jedan od najljepših parova Turske ostao je u braku, a sada izgledaju sretnije nego ikad.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Nekad i sad Pogledajte kako je Boban Rajović izgledao s kosom, njegova stara fotografija hit je na internetu!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity U čemu to pliva Josipa Lisac? Video sve ostavio u čudu: ''Koja kraljica, jednostavno vas obožavam!''

Povezana vijest Preporuke Jedna od najljepših žena svijeta očarala je i turskog miljenika žena, a nakon bračne krize sve su razveselili lijepom vijesti!

Povezana vijest Celebrity Popularni Bali-beg podijelio predivnu fotografiju trudne supruge, mnogi nagađaju jesu li u opisu otkrili i spol bebe

Povezana vijest Celebrity Turski miljenik žena i predivna supruga bili su pred rastavom braka, a sada su objavili potpuno neočekivanu vijest!

Povezana vijest Celebrity Šuškalo se da mu je brak gotov, ubrzo je sve razuvjerio, a njegova objava razveselila je milijune žena

Povezana vijest Celebrity Suprug Blanke Vlašić zabavljao se na razuzdanom festivalu, snimke su otkrile s kim se provodi!

Povezana vijest Nekad i sad Pogledajte kako je Boban Rajović izgledao s kosom, njegova stara fotografija hit je na internetu!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS