šarolika ekipa

Što je to poznate Srbe okupilo na jednom mjestu? Pojavio se i Saša Matić, a i kontroverzna voditeljica s novim partnerom

Saša Matić - 2 Antonio Ahel/ATAImages 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Brojni poznati Srbi okupili su se u ponedjeljak na rođendanu jedne emisije, a ovaj događaj nisu odbile propustiti ni bivše članice grupe ''Hurricane'' ni Saša Matić, evo tko je još bio.

Brojne poznate Srbe u ponedjeljak je na isto mjesto u Beogradu okupila emisija ''Ekskluzivno'' koja je slavila sedmi rođendan. U vili Andjeli, beogradskom event centru, skupile su se brojne zvijezde iz glazbenog i televizijskog svijeta, a njihov dolazak nije prošao neopaženo okupljenim fotografima.

Među onima koji su stigli, bili su tu Saša Matić, Desingerica, Sandra Afrika, Aleksandra Mladenović, Nucci, Katarina Živković, Angelina i Teodora Džehverović. Bivše članice grupe ''Hurricane'' koje su Srbiju predstavljale na Eurosongu 2021., Sanja Vučić i Ksenija Knežević, stigle su razdvojeno, dok je njihova treća partnerica Ivana Nikolić stigla u društvu djevojaka koje su ih naslijedile.

Povezana vijest Celebrity Popularna regionalna zvijezda pohvalila se novim imidžom, koji ju je drastično promijenio, sviđa li se vama?

Posebnu pozornost izazvala je kontroverzna voditeljica Jovana Jeremić koja je na proslavu stigla u društvu novog partnera, biznismena Dragana Stankovića, koji ima lanac pekara diljem Srbije. Vodeći se za ruke prošetali su do ulaza, a pred fotografima je pao i poljubac.

Povezana vijest Celebrity Kontroverzna srpska voditeljica utegnula se u lateks za raskošnu proslavu rođendana, pažnju je plijenio crtež na licu, a torte s ovim detaljima još niste vidjeli

Kako su svi izgledali, pogledajte u našoj galeriji.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Zadarski gradonačelnik oglasio se nakon tvrdnji da je zabranio koncert Aleksandre Prijović: ''Osobno ne bih išao, ali...''

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Zanimljivosti Omiljeni glumac nije propustio priliku našaliti se na ženin račun pred stotinama milijuna ljudi: "Je li je itko vidio?"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS