''Nama je to normalno...''

Jedan od najpoželjnijih holivudskih frajera šokirao je priznanjem o tome što prakticira kod kuće dok mu je kći prisutna!

Bradley Cooper Profimedia 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Glumac Bradley Cooper ima opuštenu naviku koju prakticira kod kuće, a naslijedio ju je od svog oca.

Glumac Bradley Cooper otkrio je da kod kuće prakticira jednu opuštenu naviku koja će mnoge šokirati.

Naime, u podcastu Armchair Expert Daxa Sheparda, nakon što je voditelj rekao da je njegova obitelj cijelo vrijeme gola u svojoj kući, Bradley je rekao: ''I ja sam isto.''

''I ja sam bio takav. Ne s mamom nego s tatom. Moj tata je uvijek bio gol, uvijek sam se tuširao s njim'', priznao je glumac.

Voditelj ga je potom upitao: ''I sasvim ti je udobno gol hodati ispred kćeri?''

''Totalno'', potvrdio je Cooper.

Povezana vijest Celebrity Bradley Cooper na crveni tepih poveo je neodoljivo društvo, tatina preslika bila je prava atrakcija prisutnima!

Dodao je i kako on i njegova šestogodišnja kći Lea bez problema pričaju dok je on na toaletu.

Voditelj ga je zatim upitao: ''Smatraš li da tvojoj kćeri to smeta?''.

''Ma ne, ona bude u kadi, a ja na školjci, to je naš normalan odnos'', odgovorio je Bradley.

Povezana vijest Celebrity Miljenik žena odrekao se svog zaštitnog znaka i iznenadio promjenom zbog koje sad izgleda još bolje!

Inače, Bradley je jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca, a mnogi ga znaju i po ljubavnom životu koji je dijelio s manekenom Irinom Shayk s kojom ima kćer.

Posljednjih nekoliko tjedana priča se da je u vezi s manekenom Gigi Hadid, a iako oni to nisu potvrdili, nedavno su Londonom šetali držeći se za ruke te su mnogi to shvatili kao potvrdu.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Daria Lorenci i njezin samozatajni suprug prije 15 godina bili su u slatkom iščekivanju, a dočekalo ih je pravo iznenađenje!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Čini se da je Salma Hayek itekako svjesna svojih raskošnih oblina kojima mami uzdahe, pa ih je i ovaj put zavodljivo istaknula!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS