stručnjak sve objasnio

Brad Pitt kao Benjamin Button: Kako je moguće da sa 60 godina izgleda tako dobro?

Brad Pitt, Ines de Ramon Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Nakon glasina o zatezanju lica, Brad Pitt se pojavio na tepihu u Veneciji s mlađanim izgledom.

Brad Pitt zapanjio je fanove svojim mladolikim izgledom kada se pojavio na crvenom tepihu na filmskom festivalu u Veneciji.

Glumca, kojem se na promociji filma "Wolfs" pridružila 34-godišnja djevojka Ines de Ramon, su usporedili s Benjaminom Buttonom. Riječ je o liku iz pripovijesti F. Scotta Fitzgeralda, kojeg je Pitt ekranizirao u filmu "Neobična priča o Benjaminu Buttonu" 2008. godine i za kojeg je bio nominiran za Oscara.

Njegovo glatko lice ponovno je potaknulo nagađanja o zatezanju lica, nakon što je prošle godine za vrijeme boravka na teniskom turniru na Wimbledonu izazvao komentare o estetskoj operaciji.

Iako je glumac negirao glasine, estetski kirurg dr. Jonny Betteridge, sada  tvrdi kako je Pitt bio na zahvatu čija cijena zna dosegnuti i do 100 tisuća funti i koja zahtijeva do tri mjeseca za potpuni oporavak.

"Možete vidjeti da je promjena u konturi donjeg dijela lica stvarno impresivna i možete reći da je to povezano s podizanjem lica tražeći ovaj ožiljak", izjavio je dr. Betteridge, ističući promjene u Pittovom licu u zadnje četiri godine te da mu uho ima tipični izgled koji ima ožiljak nakon zatezanja lica. 

"Kako biste imali taj stupanj podizanja lica i kontura, posebno u srednjem i donjem dijelu lica, ne možete postići te rezultate nekirurškim metodama."

Brad Pitt i George Clooney ujedinili su snage za film "Wolfs" na koji je utrošeno preko 200 milijuna dolara, što ga čini najskupljim filmom za bilo koji streaming servis u povijesti.

Film je premijerno prikazan na festivalu u Veneciji. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ako ste mislili da vas Nives Celzijus više ne može iznenaditi, pogledajte ovaj video pa procijenite sami: "Zavrtjelo mi se..."

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Brad Pitt prvi put na crvenom tepihu s 30 godina mlađom djevojkom, nije skidao ruke sa svoje ljepotice!

Povezana vijest inMagazin U Zaglavama je prošlo pet godina: Vodimo vas na set da provjerite atmosferu prije novih nastavaka!

Povezana vijest inMagazin Uskoro u MasterChef kuhinji kreće prava akcija: ''Stvarno jedna bomba sezona, možete očekivati nešto drugačije!''

Povezana vijest Celebrity Severina u očaravajućoj zlatnoj haljini hrvatskog dizajnera nikoga nije ostavila ravnodušnim: "Ti si naš blistavi dijamant..."

Povezana vijest Celebrity Edin Džeko i njegova lijepa supruga užarili su Instagram zajedničkom fotkom, a evo i gdje su se uputili na odmor!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte što je Clooney napravio kad je vidio da je jedan od fotografa završio na podu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS