Nije mogla sakriti emocije

Bojana Gregorić Vejzović završila u suzama zbog rođendanskog poklona koji je dobila "To su one godine kada..."

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović/Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Bojana Gregorić Vejzović često dijeli svoj privatni život s pratiteljima, a ovoga puta je objavila fotografije povodom svog rođendana.

Naša glumica Bojana Gregorić Vejzović proslavila je 52. rođendan, a na svom je Instagram profilu objavila preslatke fotografije s buketom cvijeća. 

"Nećete mi zamjeriti malu odu samoj sebi na ročkas, ali zato cvijeće sama ne kupujem", napisala je glumica u opisu objave. 

U komentarima su joj njezini kolege glumci zaželjeli sve najbolje, a i brojni pratitelji žele joj obilje zdravlja, sreće i ljubavi.

Povezana vijest inMagazin Veliko slavlje ljubavi našeg omiljenog glumačkog para: Bojana i Enes Vejzović proslavili 18 godina braka!

Glumici su, čini se, djeca dala buket cvijeća, a to ju je raznježilo.

"Da, to su one godine kada te sve može rasplakati. Pogotovo kada cvijeće kupe djeca. I onda me ovako zezaju", komentirala je.

Inače, naš glumački par Enes Vejzović i Bojana nedavno su proslavili svoju 18. godišnjicu braka. Tim povodom, Bojana se oglasila na Instagramu uz njihovu fotografiju kojoj je dodala zanimljiv opis.

Povezana vijest Celebrity Bojana Gregorić Vejzović pohvalila se velikim uspjehom svog sina, njeni pratitelji slažu se u jednom: ''Buduća zvijezda''

''18 godina… braka, iako tu i izgledamo kao da nam je 18. Enes je imao 29, a ja 34 i tada je svirao Cubismo. Živio ljubavi, nek' nam je barem još 3 puta toliko'', zaželjela je.

Bojana i Enes u braku su dobili dvoje djece, sina Raula i kćer Zoe, a svoje obiteljske trenutke nerijetko dijele na društvenim mrežama i pred Bojaninih 114 tisuća pratitelja.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Prija u nikad provokativnijem izdanju na četvrtom koncertu u Osijeku, zna se i koliko košta papreno skup komplet koji je nosila!

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Zanimljivosti Priča kao iz filma: Gibonni napisao pjesmu konobarici kako bi je spriječio u njenom naumu, a evo i kako je ona reagirala!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS