Brzo je sve sakrila!

Omiljena ljepotica sreću zbog poena svoga tima nije skrivala, a dok je slavila, umalo je pokazala i malo previše!

Blake Lively i Taylor Swift - 7 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Blake Lively pratila je utakmicu američkog nogometa, a slaveći gol, umalo je pred milijunima gledatelja pokazala svoje grudi zbog uske majice koju je nosila.

Glumica Blake Lively bila je gošća u VIP loži na posljednjoj utakmici američkog nogometaša koju su igrali Kansas City Chiefsi i New York Jetsi. Uz bok megapopularnoj Taylor Swift i svom poznatom suprugu glumcu Ryanu Reynoldsu, Blake je slavila poen za Kansas City, a onda joj se umalo dogodila mala nezgoda.

Utakmicu je pratila u trapericama i u crnoj majici s tankim bretelama, a kad je počela skakati od sreće, svoje je grudi morala pridržati rukom kako joj ne bi ispale iz majice.

Videozapis je ubrzo postao hit na društvenim mrežama.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Podsjetimo, Blake i Ryan jedan su od omiljenih parova na holivudskoj sceni, a nedavno su na svijet donijeli i svoje četvrto dijete, kojemu još nisu otkrili spol i ime.

Vjenčali su se 2012. godine, a u braku su prije dobili i još tri kćeri - James, Inez i Betty.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Evo kako izgleda muž Aleksandre Prijović, koji je Brenin posinak, vjenčali su se prije pet godina, a svoj privatni život vješto skriva od javnosti

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ella Dvornik više nije plavuša, a i skratila je kosu: ''Tko je ova djevojka? Super ti je boja!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS