Skoro je sve ispalo!

Kad vidite fotografije, bit će vam jasno zašto su baš svi pogledi bili upereni u ovu pjevačicu!

Bebe Rexha Profimedia 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Bebe Rexha umalo je pokazala sve u dubokom dekolteu na svojoj haljini.

Američka pjevačica i kantautorica Bebe Rexha sudjelovala je na jednom događanju u Los Angelesu gdje je na crveni tepih stigla u izazovnom izdanju.

Bebe je nosila crnu haljinu koja je imala i kožni korzet, a prorez na dekolteu bio je izuzetno dubok te je pjevačica skoro pokazala one najintimnije dijelove grudi.

Povezana vijest Zanimljivosti Popularna britanska pjevačica doživjela je veliki šok za vrijeme koncerta, od boli je odmah pala na koljena

34-godišnjakinja albanskih korijena ovim je izdanjem potaknula brojne komentare, ali to joj nije prvi put da ističe svoje obline.

Bebe Rexha inače danas zarađuje milijune dolara, surađuje s najvećim glazbenim imenima, rado je viđen gost raznih holivudskih događanja, ide na uspješne turneje, a na društvenim mrežama prate je milijuni obožavatelja. Ipak, pjevačica se ranije ove godine požalila kako u njezinu životu nije sve tako savršeno.

Naime, od svojih glazbenih početaka itekako je promijenila fizički izgled, a nabacila je i pokoji kilogram. Unatoč tome, često ističe kako se nikada nije osjećala zadovoljnije u svojoj koži.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Novak Đoković završio u zagrljaju jedne od najljepših glumica svijeta, njegove mečeve inače prati iz prvih redova i srčano navija!

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Nisu mogli skinuti ruke jedno s drugoga: Ovi prizori nastali su vrlo brzo nakon objave o njegovu razvodu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS