više je ne viđamo često

Iza naše glumice je iznimno težak period, no uspjela je smoći snage da nastavi dalje sa životom!

Barbara Nola Darko Tomas/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Barbara Nola nije popustila slavljeničku modnu reviju brenda ELFS u Zagrebu.

Glumca Barbara Nola (55) ne pojavljuje se često u javnosti nakon smrti njezina supruga i našeg poznatog redatelja Lukasa Nole, no nije popustila modnu reviju brenda ELFS u Zagrebu, kojom su obilježili 20 godina postojanja.

Barbara se dotjerala u skladu s prigodom, a nosila je haljinu bez naramenica s uzorkom cvijeća, u kojoj je izgledala kao holivudska diva. Pozirajući fotografima, razvukla je i široki osmijeh, kojim je potvrdila da je smogla snage nastaviti dalje sa životom nakon teškog gubitka.

Povezana vijest Celebrity Naša glumica nakon teškog razdoblja imala je razlog za široki osmijeh, a sve u spomen pokojnog supruga kojeg je prerano izgubila!

Fotografije pogledajte u galeriji.

Podsjetimo, Lukas Nola preminuo je u listopadu 2022. nakon teške bolesti, u dobi od 58 godina. Osim supruge Barbare, iza sebe je ostavio i njihovo dvoje djece, sina Jakova i kći Maru. Barbara i Lukas bili su u braku od 1994. godine.

Povezana vijest Celebrity Barbari Noli u izlasku se pridružio sin, koji je slika i prilika pokojnog Lukasa, a za oboje je ovo bila posebno emotivna večer

"Ja sam jako ponosna, zapravo sretna da sam imala privilegiju živjet s jednim tako veličanstvenim umjetnikom jer sam se u njega zaljubila kad smo bili mladi, ne samo što je bio nevjerojatno zgodan, nego što je bio kreativan", rekla je Barbara za IN magazin nakon Lukasove smrti.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Antonia Dora Pleško pokazala neprežaljenog oca i svoju lijepu majku, usporedili je s jednom od najljepših žena svijeta!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica možda se zakopčala se do grla, no ostatak njezina outfita nije bio nimalo čedan!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS