objavio video!

Ovako je Baby Lasagna najavio svoj dolazak na veliki događaj u rodnom Umagu: "Loš sam u matematici, ali..."

Baby Lasagna Screenshot/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Baby Lasagna na svom je Instagram profilu objavio video u kojem vrišteći najavljuje svoj dolazak na Sea Star festival u rodnom Umagu.

Poslije eurovizijskog nastupa naš je ovogodišnji predstavnik, Baby Lasagna, učinio mnoge Hrvate ponosnima, a poslije spektakularnog natjecanja ne prestaje nizati uspjehe.

Osim što je rasprodao tri koncerta u samo nekoliko minuta u zagrebačkoj Šalati, pjevač je sada na svom Instagramu objavio snimku gdje najavljuje da će nastupiti i na Sea Star festivalu u rodnom Umagu među brojnim drugim facama glazbene industrije. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

"Brojimo dane do izlaska na pozornicu. Vidimo se za 132 sata (vjerojatno griješim, loš sam u matematici)", napisao je u opisu objave.

Na velikom billboardu stoji da će Baby Lasagna nastupiti na drugi dan festivala u subotu, a pridružit će mu se i John Newman, Ofenbach, talijanska predstavnica Angelina Mango, srpski traper Devito, Ian Asher, Senidah, Victoria i mnogi drugi. 

"Toliko sam ponosan na tebe, a nisam čak ni iz Hrvatske", "Još uvijek čekam europsku turneju", "Koliko si daleko stigao", pisali su pratitelji.

Što je Baby Lasagna izjavio nakon rasprodanih koncerata pogledajte OVDJE.

Od hrvatske vlade nagrađen je i s vrijednih 50.000 eura, ali je pjevač ipak sav novac preusmjerio u dobrotvorne svrhe.

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagni stiže nova nagrada, evo čime je zaslužio još jedno priznanje, i to po izboru fanova!

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna pohvalio se novim slatkim fotografijama sa zaručnicom, pa ispričao i jednu anegdotu iz djetinjstva: ''Kad sam bio mali...''

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna pohvalio se pratiteljima još jednim uspjehom pa poručio: "Uvijek mi je bilo žao ove pjesme, ali..."

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Tko je zgodni sin Richarda Gerea? Žene lude za njim, a osim izgledom može se pohvaliti i prestižnim obrazovanjem!

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Preporuke Hrvatska postaje epicentar adrenalina, a ono što što će se događati doslovce nemate priliku vidjeti nigdje na kontinentu!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS