''konačno dolazim i tamo''

Baby Lasagna najavio dva koncerta u Beogradu pa iznenadio fanove izjavom o tom gradu: ''Tako sam čuo...''

Baby Lasagna Niksa Stipanicev / CROPIX 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Baby Lasagna za srpske medije pričao je o koncertima u Beogradu pa je srpski glavni grad nazvao imenom koje je iznenadilo njegove brojne obožavatelje.

Naš glazbenik Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, najavio je čak dva nastupa u Srbiji. Za srpske medije otkrio je kako se osjeća zbog zakazanih koncerta, a iznenadio je brojne fanove i nazivom za Beograd.

''Osjećam se jako uzbuđeno i počašćeno što mogu zajedno s bendom posjetiti ''New York Balkana'', kako često čujem da nazivaju Beograd. Od samog početka, odmah nakon Dore, dao sam puno intervjua za srpske medije i na tamošnjim televizijama se osjećam ''kao kod kuće'', pa evo konačno dolazim i tamo'', rekao je Baby Lasagna za Blic.

Osvrnuo se i na svoj nastup na Eurosongu na kojemu je osvojio drugo mjesto.

''Sretan sam i ponosan. Generalno, najvažniji mi je glas publike, jer kao što rekoh, publika je ta koja će doći na koncerte. Trenutačno ne razmišljam o nikakvim Dorama i Eurovizijama. Preda mnom je velika europska turneja i album koji će pratiti puno singlova. Eurovizija je zasad samo odskočna daska'', rekao je Baby Lasagna.

Podsjetimo, Lasagna je nedavno otkazao koncert u Španjolskoj, a koji je bio razlog pročitajte OVDJE.

Spektakularne fotografije s koncerta na Šalati možete pogledati OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Matija Cvek prvi put u javnosti snimljen sa samozatajnom suprugom, s njima je bila i kćerkica

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Hana Huljić objavila rijetku fotografiju kćerkice Albe, svi su se iznenadili koliko je djevojčica narasla!

Matija Cvek prvi put u javnosti snimljen sa samozatajnom suprugom, s njima je bila i kćerkica

Bivša Borne Ćorića o svom četvrtom braku: "Pljuju me, a oni se varaju u brakovima..."

Pogađate li tko je ovo? Nećete vjerovati koliko se ovaj čovjek promijenio, ljubio je slavne žene!

Povezana vijest Celebrity Indira Levak objavila fotografije s mužem od kojeg se rastaje, svi se pitaju isto: ''Jeste opet zajedno?''

Povezana vijest Celebrity Zbog Diddyjevih razvratnih zabava sad drhti pola Hollywooda, tko je zvjezdana ekipa koja je tulumarila s njim?

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS