ŽENE PITAJU ZA SAVJET

Naša bivša manekenka otvoreno progovorila o poremećaju s kojim se bori već neko vrijeme: ''Naučila sam živjeti s tim...''

Anita Dujić Broadfoot Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Anita Dujić Broadfoot na društvenim mrežama pokazala je lice bez šminke na kojemu su vidljive tamnije mrlje.

Poduzetnica i bivša manekenka Anita Dujić Broadfoot na društvenim mrežama pokazala je lice bez šminke i progovorila o problemu s kojim se bori već neko vrijeme.

Naime, u snimci na Instagramu pokazala je lice na kojemu se mogu vidjeti tamnije mrlje. Otkrila je da su mrlje posljedica poremećaja boje kože koji se naziva hiperpigmentacija.

''Snimam se bez ikakvog filtra, šminke, nemam apsolutno ništa na licu osim kreme koju sam stavila jutros kad sam se probudila. Za sve vas koji mi pišete za hiperpigmentaciju, jesam li je se riješila i kako sam je se uspješno riješila - nisam. Ovo je stanje moje kože po ljeti. Ona posvijetli po zimi'', objasnila je bivša manekenka.

''Svake zime odem na SkinPen tri puta, koristim retinol, pilinge, serume, svašta nešto, ali ona je i dalje tu. Je li do hormona ili čega, ne znam više. Nakon druge trudnoće baš se jako, jako raširila i pogoršala i ja sam se već nekako naučila živjeti s tim. Na kraju dana ima puno gorih stvari od toga, nije to nešto toliko strašno, osim što estetski nije baš super, ali dobro što je, tu je. Ima jaku puno žena s tim problema. Samo opušteno'', dodala je.

Anita Dujić Broadfoot udala se 2020. godine za škotskog snimatelja Duncana. Zajedno imaju dvije kćeri, Lily i Ellu Skye.

Ranije je u IN magazinu otkrila kako su ona i suprug odabrali imena za kćeri.

''Znači, Ella je dobila ime po mojoj prabaki Elizabeti, to je moja strana, a Sky je škotska strana, to je otok u Škotskoj na kojem smo Duncan i ja bili kad sam bila trudna s njom, i dosta smo vezani za taj otok. A Lily je po mojoj mami, mama se zove Lidija'', objasnila je Anita.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zvijezda našeg hit-showa u minijaturnom kupaćem pokazala zavidni dekolte, a pale su i usporedbe s pop-senzacijom!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ova fotografija bujne Salme dobila je pola milijuna lajkova: "Zbog tebe je počela moja opsesija latinama"

  Povezana vijest Celebrity Naša bivša manekenka pohvalila se velikim razlogom za slavlje, a emotivnom objavom sve je raznježila!

Povezana vijest Celebrity Anita Dujić u preslatkom društvu stigla je na event Izabel Kovačić koja ni sama nije skrivala oduševljenje njezinom pratnjom

Povezana vijest Zanimljivosti Naša bivša manekenka prisjetila se svojih modnih početaka i otkrila kome je za karijeru najviše zahvalna: "Ona me poslala da malo steknem samopouzdanja i iskustva"

Povezana vijest Celebrity Naša bivša manekenka progovorila o izazovnim majčinskim trenucima: "Puno sam plakala. Bila sam u jako lošem raspoloženju"

Povezana vijest inMagazin Naša bivša manekenka rodila je prije šest tjedana i već se vratila poslu, a i izgleda odlično: ''Jako malo se priča o problemima tijekom i nakon trudnoće''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS