Super raspoložen!

Andrej Plenković pozirao je s ljupkim hostesama, osmijeh koji su mu izmamile na lice nije skrivao!

Andrej Plenković Damir Spehar/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Premijer Andrej Plenković pojavio se na otvorenju 27. Međunarodnog sajma Viroexpo u Virovitici.

Naš premijer Andrej Plenković bio je gost otvaranja 27. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo u Virovitici, gdje se dobro raspoložen pojavio u društvu ministrice poljoprivrede Marije Vučković i ministra gospodarstva Damira Habijana.

Premijer je, osim što je svečano otvorio sajam, istim i prošetao te se družio s posjetiteljima, a poseban smješak na lice su mu izmamile ljupke hostese s kojima je i rado pozirao.

Povezana vijest Celebrity Milinović objavio svoju fotku u kupaćim gaćama pa se usporedio s ministrom Habijanom, u ovu objavu ubacio je i Plenkovića!

Nedavno je pažnju javnosti privukao na misi povodom sv. Blaža u istoimenoj zagrebačkoj župi, koju je predvodio vlč. dr. Jakov Radja, a sa sobom je imao i preslatku pratnju.

Fotografi su premijera snimili u prvim redovima crkve, a s njim je bila i malena kći Mila, koju nemamo prilike često vidjeti u javnosti. Na fotografijama se vidi kako je u jednom trenutku nešto upitala tatu, a ako je suditi po njima, malo se i dosađivala.

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako je srčano Plenković proslavio prolazak Hrvatske u finale, a evo koji su još političari i sportaši popratili veliku pobjedu naših vaterpolista!

Osim Mile, Plenković ima i dvojicu sinova, Marija i Ivana, a dobio ih je u braku s Anom Maslać Plenković s kojom se oženio 2014. godine. Najstariji Mario ide u čevrti razred osnovne škole, Mila je još uvijek vrtićke dobi, a najmlađi Ivan rodio se prije dvije godine u ožujku.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Zanimljivosti Tko je lijepa supruga Alekseja Navaljnog? Zaljubili su se na prvi pogled prije 25 godina, a ona se do zadnjeg nije prestala boriti za njega

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Bujna Slavonka pohvalila se brojem ponuda za brak koje je dobila na Valentinovo, pa potražila savjet svojih pratitelja!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS