Sretno im!

Anamarija Asanović oglasila se prvi put nakon vjenčanja, suprugu napisala predivnu posvetu: ''Do posljednjeg daha...''

Anamarija Asanović Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Anamarija Asanović oglasila se prvi put nakon udaje za zadarskog poduzetnika Ivana Karačića.

Kći bivšeg Vatrenog Aljoše Asanovića, Anamarija Asanović, oglasila se prvi put nakon vjenčanja s Ivanom Karačićem.

Modna dizajnerica podijelila je njihovu mladenačku crno-bijelu fotografiju na kojoj poziraju s pićem u rukama i sunčanim naočalama dok ona sjedi na šanku.

''Do posljednjeg daha. Hvala stvarno svima na lijepim željama'', napisala je u opisu.

Slavlje se održavalo u restoranu Adriatic u splitskoj ACI-jevoj marini, koji svi i dalje zovu "restoran kod Graše", premda već neko vrijeme nije u vlasništvu Zorana Graše, oca popularnog splitskog glazbenika.

Među dvjestotinjak uzvanika našli su se i Slaven Bilić s partnericom Ivanom, Igor Štimac, Milan Rapaić, Nikola Jurčević, Tonči Gabrić i veliki obiteljski prijatelji, bračni par Mario Budimir i Doris Dragović. 

Nakon obreda vjenčanja u crkvi svetog Stjepana na splitskom Sustipanu slavlje je do dugo u noć nastavljeno u obližnjem restoranu koji su za svoj dan odabrali i Petar Grašo i Hana Huljić te Marko i Iris Livaja. A ekskluzivne prizore s vjenčanja snimio je naš IN magazin, pogledajte ih OVDJE.

Zadarski ugostitelj Ivan Karačić Anamariji je srce ukrao prošlog proljeća, a za IN magazin je prije nekoliko mjeseci otkrila i čime ju je osvojio.

''Osvojio me svojom iskrenošću, otvorenošću i uopće razmišljanju u istom smjeru'', dodala je.

''Ne znam, malo se sramim. Stvarno nisam navikla o tome govoriti. Sretna sam i zaljubljena. Napokon sam našla nekoga tko će rasti uz mene, nekoga tko mi baš usrećuje vrijeme'', rekla je jednom kratko za IN magazin.

Podsjetimo, prije mjesec dana pred oltar je stao i Anamarijin brat Antonio, više pogledajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Lille u topiću pokazala brutalne trbušne mišiće, za nju je više teško naći dobar epitet: ''Nema ljepše i zgodnije...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Pobjednika našeg hit-showa rijetki bi prepoznali na starim fotkama, o promjeni iskreno govori: ''Teško je kad dečko s 22 godine izgubi...''

Zgodni Miro zbog nove hit-serije preselio se u Zagreb, a otkrio je i zanimljivu anegdotu sa seta: "Pod naletom uzbuđenja sam..."

Zbog estetskih zahvata nitko ne može prepoznati ljepoticu iz kultnog filma 80-ih, znate li o kome se radi?

Povezana vijest Celebrity Zgodni sin Aljoše Asanovića podijelio prvu fotku s novopečenom suprugom, čini se kako im brak baš godi!

Povezana vijest Celebrity Tko je atraktivna snaha Aljoše Asanovića? Dolazi iz poznate obitelji, a evo i čime se bavi!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS