lijepe vijesti

Nakon što je oženio sina, udaje se i kći Aljoše Asanovića: Sreću je pronašla s poduzetnikom, a već je objavila i fotke s djevojačke zabave!

Anamarija Asanović Anamarija Asanović/Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Na Instagram profilu Anamarije Asanović osvanule su fotografije s njezine djevojačke večeri, a čini se da se modna dizajnerica super zabavila s prijateljicama.

Anamarija Asanović, inače kći našeg bivšeg Vatrenog Aljoše Asanovića na Instagramu je podijelila fotografije sa svoje djevojačke večeri i tako otkrila da će nakon svog brata i ona ubrzo stati pred oltar.

Pozirala je s prijateljicama na Visu, a sudeći po prizorima koje možete pogledati u našoj galeriji, ekipa se super zabavila. 

Zadarski ugostiteljIvan Karačić Anamariji je srce ukrao prošlog proljeća, a za IN magazin je prije nekoliko mjeseci otkrila i čime ju je osvojio.

''Osvojio me svojom iskrenošću, otvorenošću i uopće razmišljanju u istom smjeru'', dodala je.

''Ne znam, malo se sramim. Stvarno nisam navikla o tome govoriti. Sretna sam i zaljubljena. Napokon sam našla nekoga tko će rasti uz mene, nekoga tko mi baš usrećuje vrijeme'', rekla je jednom samo kratko za In magazin.

Podsjetimo, Anamarija je prije njega bila u dugogodišnjoj vezi s partnerom Marinom Siriščevićem s kojim ima i kćerkicu Zorku. Par se poznavao još od srednjoškolskih klupa, nekoliko su puta prekidali i mirili se, no uoči drugog rođendana kćerkice 2018. okončali su svoju vezu te je jedriličar iselio iz stana koji je dijelio s modnom dizajnericom.

Nedavno se oženio i Anamarijin brat Antonio, a detalje raskošnog vjenčanja pogledajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ovako izgleda kada Franka uskoči u ulogu princeze, u očaravajućoj haljini izraženog dekoltea sve je oborila s nogu: "Vedran je pravi sretnik!"

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Piton bujne Slavonke ponovo je zvijezda društvenih mreža, ovoga puta za sve je kriva ciklona Boris

Povezana vijest Celebrity Severina u bikiniju pokazala isklesano tijelo, njezine mišiće bilo je nemoguće ne primijetiti: "Bolje se drži od Mirka Filipovića!"

Povezana vijest Celebrity Pljušte komentari na novi izgled princa Williama, mišljenja su potpuno podijeljena: "Recite mi da je ovo Photoshop!"

Povezana vijest Nekad i sad Dok se nekad nalazila na listama najljepših žena, sada svima izaziva čuđenje zapuštenim izgledom, a zbog ovoga su svi gedali u njezinu nogu!

Povezana vijest Celebrity Potvrđen je uzrok smrti glumca iz kultne serije "Alf", obitelj je otpočetka sumnjala na ovakav rasplet

Povezana vijest Celebrity Evo što je Aleksandra Prijović rekla nakon najave koncerta u Dalmaciji: "Znam koliko splitska publika voli glazbu i zabavu..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS