Kapa dolje

Kakav glas ima naša Luce iz Kumova! Poslušajte njezinu moćnu izvedbu legendarnog hita

Ana Uršula Najev Screenshot 1/43 >> Pogledaj i ovo +32 Galerija

Ana Uršula Najev se na prestižnom događaju u Puli popela na pozornicu i s grupom Soul Fingers izvela pjesmu "Respect".

U Puli je u utorak održano polufinalno ocjenjivanje u kategoriji Najbolji glumac (Best Performance by an Actor) za ''52. Međunarodnu nagradu Emmy®'', u sklopu kojeg je održan i event Nove TV Gala en Blanc na Kaštelu.

Događaj je okupio brojna poznata lica, koje su zabavljali Baby Lasagna i grupa Soul Fingers, a na pozornicu se u jednom trenutku popela i zvijezda "Kumova", glumica Ana Uršula Najev, koja je svojim iznimnim glasovnim mogućnostima oduševila sve prisutne.

Uršula je sa Soul Fingersima zapjevala legendarni hit Arethe Franklin "Respect", a njezinu moćnu izvedbu poslušajte i pogledajte u videu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli showbuzz.hr (@showbuzzhr)

Osim glasom, oduševila je i stasom koji je pokazala u haljinici u stilu sakoa, a prorezima koji otkrivaju golu kožu.

United Mediju, vodeću medijsku tvrtku u Jugoistočnoj Europi, već treći put zaredom Međunarodna akademija za televizijsku umjetnost i znanost (International Academy of Television Arts & Sciences) izabrala je za organizaciju selekcijskog procesa za "Međunarodnu nagradu Emmy®" (International Emmy® Awards)

Domaćini tog značajnog procesa koji će odrediti nominirane za ovu prestižnu nagradu, United Media i Nova TV, okupili su u Puli na jednom mjestu vrhunske svjetske i regionalne profesionalce koji su svojom ekspertizom doprinijeli u odabiru najboljih glumačkih izvedbi.

Među članovima žirija našli su se poznati redatelji, urednici, glumci i televizijski profesionalci.

Svoje ocjene u kategoriji "Najbolji glumac" imali su priliku dati: Agapi Kefalogianni, direktorica kanala Novacinema u okviru Nove u Grčkoj, Zrinka Jankov, glavna urednica Nove TV, kao i glumci brojnih serijskih i filmskih uspješnica Momčilo Otašević, Slavko Sobin, Ivana Roščić i Almir Kurt. Glumačku izvedbu ocjenjivali su i iskusni poznati redatelji Daniel Kušan i Josip Žuvan, producentica Ivana Vasilina te glumica, redateljica i producentica Nikki Bohm. Kao članica žirija polufinalnog ocjenjivanja kategorije ''Najbolji glumac'' pristupila je i direktorica prodaje originalnog sadržaja i koprodukcije United Medije Tatjana Pavlović, ujedno i članica ''Međunarodne akademije televizijske umjetnosti i znanosti''.

United Media, baš kao i Nova TV, koja je dio te grupacije, medijske su kompanije koje su izuzetno posvećene produkciji visokokvalitetnog, originalnog i privlačnog sadržaja. Sudjelovanje u jednom tako važnom selekcijskom procesu biranja najbolje glumačke izvedbe za prestižnu međunarodnu nagradu važan je doprinos kreativnoj industriji u cijeloj regiji.

Konačni finalisti za ukupno 16 kategorija bit će objavljeni u rujnu, a pobjednici će biti proglašeni na 52. ceremoniji "Međunarodne nagrade Emmy®" 25. studenog u New Yorku.

Povezana vijest Celebrity Ljepotice iz Kumova plijenile su poglede u zajedničkom izlasku, a zabavljale su se u društvu svjetski poznatog glumca!

Povezana vijest Celebrity Jedna od naših najljepših voditeljica opet je uspjela sve oboriti s nogu, a uz ovakvu haljinu nije joj ni trebalo puno truda!

Povezana vijest Celebrity Susret omiljenog televizijskog dvojica obradovat će gledatelje našeg hit-showa, očito je da su nedostajali jedan drugom!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Severina i sin pozirali s Modrićem i Kovačićem, vidi se koga je najviše obradovao taj susret: "Koji osmijeh!"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Unuk i sin jedinac našeg legendarnog glumca skupa su došli na prestižni filmski događaj, u javnosti se rijetko pojavljuju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS