Nije ovo htio propustiti

Alen Islamović na koncert stigao u invalidskim kolicima, objasnio je što se dogodilo i umirio fanove!

Alen Islamović Jakov Prkic / CROPIX 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Alen Islamović stigao je na koncert Bijelog dugmeta u Sarajevu u invalidskim kolicima, fanovima je objasnio što mu se dogodilo.

Bijelo dugme trenutačno je na turneji kojom će proslaviti 50 godina, a slavlje je krenulo 11. svibnja u Sarajevu, gdje je sve i počelo 1974. kada je Goran Bregović oformio legendarni bend.

Prije nekoliko dana nastupali su na Arsenalu Festu u Kragujevcu, a pjevač Alen Islamović pridružio im se u invalidskim kolicima pa zadobio veliku pozornost javnosti.

Alen se vratio s operacije, a pojasnio je i što mu se dogodilo.

''S potrganom Ahilovom tetivom i izvršenom operacijom prije četiri dana koja je obavljena u Somboru, stigao sam na koncert u Kragujevac 28. lipnja 2024. na proslavu 50 godina Dugmeta jer nisam htio propustiti tu prekrasnu večer. Kragujevac, hvala, bili ste fantastični'', napisao je pjevač u opisu svoje objave na Facebook profilu.

Inače, Islamović posljednjih dvadesetak godina ima samostalnu karijeru, ali svoj bend koji ga je proslavio ne zaboravlja.

Povezana vijest Celebrity Tko je supruga Alena Islamovića? Upoznali su se kad je imala 16 godina: "Plivali smo kroz bure i trudili se da opstanemo..."

Povezana vijest Nekad i sad Alen Islamović pokazao kako je izgledao prije 40 godina i raspametio obožavateljice: "Ni Depp ti nije ravan!"

Povezana vijest Zanimljivosti Svi ga znamo kao Alena Islamovića, no to nije njegovo pravo ime, a poznato je i zašto ga je promijenio: "Nema ništa čudno u tome"

Povezana vijest Celebrity Alen Islamović objasnio zašto se supruga u koju je zaljubljen od 16. godine ne voli pojavljivati u javnosti: ''To je bila njezina odluka...''

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Nove fotke slavne glumice potaknule šuškanja o četvrtoj prinovi, svo troje djece ima s različitim partnerima

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša radijska voditeljica iznenadila je fotkom u badiću, za nju vrijeme doista kao da je stalo: ''Kakva ljepota!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS