Opa!

Pobjednik našeg hit-showa pohvalio se novim korakom u karijeri: ''Oduševljen sam, ali ima jedan problem...''

Alen Bičević - 3 Instagram 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Uz uzbuđenje oko ljetnih sportskih transfera poput Ivana Rakitića u Hajduku i Marka Pjace u Dinamu, Happy FM ponosno najavljuje svoj veliki transfer - dolazak Alena Bičevića.

Happy FM ponosno najavljuje novog voditelja jutarnjeg programa, pjevača Alena Bičevića.

Frontmen grupe Joy od danas će zajedno s kolegicom Nikom Antolos, pjevačicom popularne grupe Feminnem, u jutarnjem showu "Happy jutro" osvajati srca slušatelja. Alen ne krije da je uzbuđen zbog novog izazova i da se raduje suradnji s Nikom.

"Oduševljen sam što sam postao dio Happy FM-a i što ću raditi s fantastičnom Nikom. Veselim se svakom jutru koje ćemo provesti zajedno s našim slušateljima, donoseći im osmijeh na lice i pozitivnu energiju. Inače se uvijek budim jako rano, tako da mi rano buđenje neće biti problem."

Ni Nika ne skriva zadovoljstvo:

"Mi se već neko vrijeme pripremamo i mogu reći da smo kliknuli na prvu. Njegova energija i humor savršeno će se uklopiti u naš program. Alen otkriva i onu stranu mene koju možda ljudi još nisu upoznali, i to me jako veseli. Sigurna sam da će naši slušatelji uživati u svakom trenutku provedenom s nama. Mogu očekivati zabavu, spontanost i mnogo pozitivne energije."

Iako je navikao na kamere, pobjednik showa "Tvoje lice zvuči poznato" otkriva koja mu je najdraža prednost radija:

"Na radiju ne moram biti obučen, ali mislim da postoji jedan problem – teško se zaustavljam kada počnem pričati. Nadam se da će mi Nika dati znak da trebam stati, ali to je ono što volimo, volimo priču i ne volimo dosadu."

Šaljivi Alen otkriva i kako je uoči odlaska u eter prisutna samo pozitivna trema.

"Imam iskustvo ispred mikrofona, pa mi rad u radijskom eteru neće biti potpuno nova situacija. Mislim da sam dosta snalažljiv, ali imam i super mentoricu koja mi je dala najbolji savjet – nemaš se čega bojati."

Osim što je poznat po svojoj karizmi, Alen je i veliki ljubitelj avantura. U slobodno vrijeme uživa u planinarenju i fotografiji, a uvijek je spreman podijeliti zanimljive priče sa svojih putovanja. Njegova spontanost, strast i ljubav prema glazbi donijet će novu dimenziju jutarnjem programu.

"Naša je misija pružiti vam najbolje jutro bez loših vijesti. Reći ćemo vam kakvo je vrijeme, kakav je promet i sve što trebate znati prije nego što započnete svoj dan. Uz mnogo smijeha i dobre domaće glazbe, potrudit ćemo se da vaša prva jutarnja kava bude još bolja", poručuje Alen.

"Pridružite nam se svakog jutra na Happy FM-u od 7:00 do 11:00 sati. Dopustite da vam uljepšamo početak dana. Naš eter bit će ispunjen toplinom, zabavom i dobrom domaćom glazbom. Veselimo se zajedno", dodala je Nika.

Alen je otkrio kako za jesen priprema pravu glazbenu poslasticu koju će prvo donijeti – a gdje drugdje nego doma na Happy FM, dok lijepa Nika nije isključila ni njihov zajednički duet: "To bi mogla biti ili balada ili neka krajnost – onako za napraviti lom."

"Uglavnom, pripremite se za pravu jutarnju zabavu – pjesma, smijeh i pozitivna energija su zagarantirani!" zaključio je dobro raspoloženi novi voditeljski dvojac.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Tko su roditelji Donne Vekić? Od njih je naslijedila ljubav prema sportu, a pomažu joj i u ogromnom pothvatu koji je pokrenula

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Senzacionalna Salma svu svoju raskoš istaknula je u tijesnom bikiniju: ''Ima 57, a i dalje je jedna od najseksi žena svijeta!''

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kakvo je iznenađenje Minei priredio pobjednik našeg hit-showa: ''Moglo je samo ovako, na prepad!''

Povezana vijest inMagazin Pobjednik našeg hit-showa otkrio nam je što nikada ne bi napravio za ljepotu: ''Misim da mi to ne treba...''

Povezana vijest Clubzone Minea i pobjednik našeg hit-showa snimili su duet, poslušajte njihov ljetni hit: ''Bio sam njezin fan, a sada..."

Povezana vijest Celebrity Pobjedniku našeg hit-showa javila se Hanka Paldum: ''Kakva raja od žene, obožavam!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS