"radujem se..."

Evo što je Aleksandra Prijović rekla nakon najave koncerta u Dalmaciji: "Znam koliko splitska publika voli glazbu i zabavu..."

Aleksandra Prijović Mario Poje/Extra FM 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Aleksandra Prijović vraća se u Hrvatsku, ovoga puta u pitanju je Dalmacija, gdje će 9. studenoga pjevačica nastupiti u Splitu.

Najveća regionalna zvijezda današnjice, Aleksandra Prijović, priprema spektakularan koncert u Dvorani Gripe u Splitu, koji će se održati 9. studenog.

Nakon niza rasprodanih koncerata diljem regije i oduševljenja publike u svakom gradu, Aleksandra donosi svoju prepoznatljivu energiju i poseban glazbeni doživljaj splitskoj publici.

"Radujem se koncertu u Splitu. Znam koliko splitska publika voli glazbu i zabavu, i jedva čekam da zajedno pjevamo i stvaramo uspomene",  poručila je omiljena pjevačica putem Extra FM-a.

Aleksandrini koncerti već su nadaleko poznati po savršenoj produkciji, scenskim efektima i energiji koju prenosi na publiku. Turneja "Od istoka do zapada" ruši rekorde i privlači tisuće obožavatelja diljem regije koji u glas pjevaju popularne hitove uključujući "Testament", "Za nas kasno je", "Legitimno", "Totalna anestezija", te brojne druge. Ništa manje ne očekuje se ni u Splitu.

Svaki njezin nastup donosi spoj vrhunske produkcije, dinamične scenografije i neponovljive atmosfere, zbog čega su Aleksandrini koncerti nešto o čemu se mjesecima ne prestaje pričati.
U Splitu publiku očekuje jedinstvena glazbena večer, uz iznenađenja i emocije koje će, kao i uvijek, biti na najvišoj razini.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Na Šalati nakon izvedbe "Rim Tim Tagi Dim" dogodila se eksplozija energije, pogledajte prizore kojima je Lasagna užario scenu!

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Miro iz serije "U dobru i zlu" ukrao je srca brojnim gledateljicama, evo kako zgodni glumac stoji na ljubavnom planu!

Povezana vijest Oscar 2021 Kako je najveći dijamant ikad pronađen završio u kraljevskoj obitelji i gdje ga se može vidjeti?

Povezana vijest Preporuke Film koji je bizaran samo da bi bio bizaran, ali evo na koji način možete preživjeti ovaj uradak!

Povezana vijest inMagazin Martina Tomčić uoči početka nove sezone Supertalenta nam je otkrila: "Jednom sam otišla s pozornice..."

Povezana vijest Celebrity Trener Hajduka na Maksimiru je privukao brojne poglede, za derbi je odlučio posebnu pažnju posvetiti svom izgledu!

Povezana vijest Celebrity Evo što je Iris Livaja objavila prije početka derbija na Maksimiru, simbolična fotografija sve je raznježila!
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS