''Mijenjaj sve, brutalna!''

Ovo je Albina? Pjevačica pokazala ogromnu promjenu i potpuno raspametila obožavatelje: "Ovo je top!"

Albina Grčić Instagram 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Albina Grčić objavila je fotografiju na kojoj je obožavatelji nisu prepoznali zbog frizure i boje kose.

Pjevačica Albina Grčić iznenadila je obožavatelje velikom promjenom izgleda.

Lijepa Splićanka na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj je neprepoznatljiva jer ima crnu kosu s ravnim šiškama.

"Nemojte se uzbuđivati, to je samo perika", otkrila je odmah Albina, no njezine obožavatelje promjena je apsolutno oduševila.

"Ajme, obavezno ovu frizuru trajno", "Mijenjaj frizuru, boju, sve! Ovo izdanje je top", Brutalna", "Tako si lijepa", "Kraljica", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila.

Inače, posljednjih tjedana naveliko se šuška da je Albina prekinula dugogodišnju vezu s mladim nogometašem Ivanom Ćalušićem jer su oboje obrisali zajedničke fotografije s Instagrama te su se prestali pratiti na društvenoj mreži.

Albina je glasine negirala.

"To nije istina! Želim vezu graditi u privatnosti i to je to", izjavila je kratko za Slobodnu Dalmaciju.

Pjevačica i nogometaš poznaju se od djetinjstva jer su odrasli u istom splitskom kvartu, a prije nekoliko godina njihovo prijateljstvo preraslo je u ljubav.

1/43 >> Pogledaj i ovo +39 Nekad i sad Jednim pokretom pokazala je stvarno baš sve, haljina se pomaknula i svima je bilo jasno da nema donje rublje

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Pogledajte tko je uletio na pozornicu Sanji, Marinku i Zecu: "Rekla sam ti da hoću, a ti si zabrijala..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS