obara rekorde!

Mostarski slavuj za kojim žene luduju najavio je i treći koncert u Lisinskom: "Time se mogu pohvaliti i najveće zvijezde..."

Adi Šoše Ivana Ivanovic/Pixsell 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Karijera Adija Šoše raste brzinom munje, a popularni Mostarac osim glasom, svoju je publiku osvojio i glasom, što dokazuje i činjenica da je priprema već treći koncert u Lisinskom.

Popularni glazbenik Adi Šoše ponovno priprema spektakularan koncert u Zagrebu, zakazan za 18. ožujka 2025. godine, u pratnji svog AL Music Banda.

S velikim entuzijazmom, Adi se prisjetio nevjerojatnog uspjeha prošlih koncerata u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

"Kad smo rasprodali prvi koncert u Lisinskom nisam bio pretjerano iznenađen činjenicom da smo to uradili brzinom kojom se to dogodilo jer nam je trebalo manje od tri dana", izjavio je Šoše.

Iako je očekivao pozitivan odaziv publike, dodao je kako ga je posebno iznenadila reakcija kada su morali dodati i treći datum zbog ogromne potražnje.

"To su brojevi kojima se mogu pohvaliti najveće zvijezde regije. Želio bih se zahvaliti ljudima koji će biti dio tih magičnih večeri. Bez njih ja sam samo jedan dečko iz Mostara koji voli pjevati..."

29-godišnji Adi jedan je od najpopularnijih mladih glazbenika u regiji. Ovaj diplomirani inženjer građevine kojeg glazbeni kritičari nerijetko nazivaju novim Čolom karijeru je krenu je graditi u suradnji s poznatim producentom, tekstopiscem i kompozitorom Amilom Lojom koji je ujedno i autor njegovih najvećih hitova.

Njegov prvi singl ''Nije lako biti ja" i istoimeni album donijeli su mu još veći uspjeh, a hitovi poput ''Najljepši cvijet'', ''Od Jeseni do proljeća'', ''Pusto ostrvo'' i duet s Tonyjem Cetinskim ''Sve ili ništa'' iz dana u dan sve su popularniji.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Zanimljivosti Sjećate se Kristine Mandarine? Šuška se da je pobjegla iz Hrvatske i rodila u tajnosti, na najnovijim fotkama izgleda neprepoznatljivo!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Iva Šarić posebnim povodom objavila zaljubljene fotografije sa suprugom Brunom Petkovićem: ''Dobrodošao u klub''

Povezana vijest Celebrity Sergej Trifunović snimljen nakon izlaska iz pritvora, nije bio sretan kad je vidio kamere

Povezana vijest Celebrity Ova fotografija princa Harryja izazvala je nove probleme za kraljevsku obitelj, navodno je ovo prava istina o njoj!

Povezana vijest Celebrity Prije puta u drugu zemlju Maja Šuput pohvalila se važnim trenutkom u životu svog sina!

Povezana vijest Celebrity Oglasila se supruga Sergeja Trifunovića poslije uhićenja u Hrvatskoj: ''Odveli su ga u nepoznatom smjeru...''

Povezana vijest Celebrity Prizori kojima se Salma Hayek oprostila od ljeta oduzimaju dah: ''Može poslužiti kao spomenik slobodi!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS