pa kakva je ovo glaščina!

Dragi Adi, i mi mislimo da si Supertalent, a s nama će se sigurno svi složiti!

Dječak iz naroda, Adi Mrgan, svoj strah od javnog nastupa pokušao je prikriti pjesmom, a malo je reći da je osvojio žiri i publiku showa Supertalent.

''Jako sm uzbuđen danas. Imam 12 godina, dolazim iz Bosne. Sad sam u pubertetu, pa mi je glas ovako, malo promucam. Kad pjevam, nemam to. Opušteniji sam kada pjevam. Neki mi kažu da lijepo pjevam, neki mi kažu da ne znam. Ja bi rekao za sebe da sam čovjek iz naroda. Tko pjeva zlo ne misli, najveća podrška su mi moji roditelji. Ja jako volim Supertalent, stalno ga pratim, pa sam odlučio doći i ja, jer mislim da sam i ja supertalent'', rekao je Adi Mrgan prije nego što je kročio na pozornicu showa Supertalent i sve osvojio svojim glasom. Otpjevao je pjesmu ''Ciganin sam, al najlepši''. 

''Nevjerojatna jačina, snaga vokala za nekoga tvoje dobi. Jako malo ljudi pjeva na način na koji ti pjevaš, znam da si bio potpuno siguran i da si svjestan koliko si ovo sjajno izveo, svaka čast'', komentirala je Maja. 

''Baš si jako zanimljiv, i karakterno, za tebe bih odmah mogla reći da ćeš biti pjevač u životu'', poručila mu je Martina. 

''Ja mislim da si ti na vrijeme krenuo, i mislim da se baviš s onim s čim bi se trebao baviti, i znam da novac nije važan, ono što se kaže, ali ti ćeš imati jako puno novaca'', nasmijao je Fabijan Adija svojim komentarom. 

Adi je, naravno, prošao dalje. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ova haljina u kojoj se jedva kreće Maji je jedna od najdražih, a još je nešto dodatno doprinijelo televizijskoj magiji!

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Donna Vekić ponovno uživa u ljubavi? Na aerodromu ju uhvaćena s bivšim suprugom jedne od najbogatijih Hrvatica

Povezana vijest Celebrity Ok, moramo priznati da je ovo bilo zbilja fantastično! Ma nema šanse da ikad pogodimo kako izvodi tu magiju

Povezana vijest Celebrity Imala je Martina itekako razloga za ovakav izraz lica, bit će vam sve jasno kad pogledate ovaj video!

Povezana vijest Celebrity Jesu li vama ovi vicevi smiješni? Fabijan i Davor umirali su od smijeha, a Martini ništa nije bilo jasno!

Povezana vijest Preporuke Lepa Brena na svoj rođendan najavila i petu zagrebačku Arenu, otkrila je i da fanovima sprema još jedno iznenađenje!

Povezana vijest Celebrity Sve oči bile su uprte u ovu ljepoticu kada je prošetala u odvažnom izdanju s trakicama, je li ovime nadmašila samu sebe?

Povezana vijest Celebrity Nina Badrić pohvalila se posebnim društvom zbog kojeg su pljuštale samo pohvale: ''Nije svakome ovakva legenda...''

Povezana vijest Celebrity Donna Vekić ponovno uživa u ljubavi? Na aerodromu ju uhvaćena s bivšim suprugom jedne od najbogatijih Hrvatica

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS