najružniji outfit ili?

Nešto bizarnije već dugo nismo vidjeli, s tim se slažu i dežurni komentatori: ''Maknite taj čudno punjeni grudnjak...''

Addison Rae Profimedia 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Okupljenima na dodjeli MTV Music Video Awardsa, kao ni onima na društvenim mrežama, nije bilo jasno, što to na sebi ima Addison Rae.

Addison Rae našla se na listi najgore odjevenih na dodjeli MTV Music Video Awardsa. Bizarnim outfitom zbunila je čak i svoje obožavatelje.

Naime, 23-godišnja pjevačica malo je toga ostavila mašti u malom, bijelom satenskom grudnjaku s neobično punjenim košaricama, a uz to je iskombinirala samo gaćice koje su se slagale s gornjim dijelom.

Na donji dio pričvrstila je i šlep u stilu balerine, a našli su se tu i ukrasi od perja.

Iako je ona pred kamere stala puna samopouzdanja, okupljenima, a ni onima na društvenim mrežama nije bilo jasno što to točno vide.

''Maknite Addison Rae i njezin čudno punjeni grudnjak s mog ekrana'', napisala je jedna ljutita gledateljica, a druga je dodala da je to najružniji outfit koji je ikad vidjela.

1/45 >> Pogledaj i ovo +41 Celebrity I u 62. godini legendarna Pipi djevojka izgleda nestvarno dobro, nove fotke u badiću to itekako dokazuju!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Teško je bilo Žanamari gledati u oči pored nikad većeg dekoltea, koji je stisnula u tijesni korzet

Povezana vijest Celebrity Aniston dala uvid u svoju brutalnu rutinu treninga, sad je jasno kako ovako mladoliko izgleda u 56. godini!

Povezana vijest Celebrity Legendarni glazbenik učinio potez vrijedan divljenja: Spasio je život nesretnoj ženi, a kamere su sve snimile!

Povezana vijest Celebrity Seks-bomba 90-ih potaknula niz komentara odlukom da se odrekne šminke na crvenom tepihu, želi istaknuti svoju prirodnu ljepotu

Povezana vijest Celebrity Meri iz MasterChefa pohvalila se nevjerojatnom transformacijom, pokazala je i svoj plan prehrane!

Povezana vijest Nekad i sad Nekad je slamao srca kao doktor Alex u ''Uvodu u anatomiju'', a i dalje ima nešto šarma iz tog vremena

Povezana vijest Celebrity Ćorluka je s bratom, koji se skriva od medija, snimljen samo jednom, a evo kako je izgledao taj posebni trenutak!

Povezana vijest Celebrity Lana Klingor Mihić prolazi kroz najteži period, sve je rekla u dirljivoj objavi: "Život nije Instagram, ne daj se, živote moj"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS