U danima sreće

Pogledajte kako je Danijela Dvornik izgledala s 22 godine, te 1989. udala se za Dina koji je ovu fotku i zabilježio

Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 3 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik - 5 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 1 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 2 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 4 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 3 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 1 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 2 Dino, Danijela i Ella Dvornik Dino i Danijela Dvornik +23 Dino i Danijela Dvornik Galerija

Danijela Dvornik podijelila je svoje fotografije iz mladosti koje je tada uhvatio pokojni Dino Dvornik, pogledajte kako je izgledala 1989. godine.

Danijela Dvornik svojim je pratiteljima na Instagramu pokazala kako je izgledala davne 1989. godine.

Tada djevojka od 22 godine šetala je Dubrovnikom s Dinom Dvornikom, a upravo je on te fotografije i zabilježio. Danijela je i tada imala kratku kosu, ali smeđe boje, a za šetnju Stradunom se i posebno sredila pa je nosila široke hlače, cipele te crveni sako i sunčane naočale.

Pogledaji ovo Danijela Dvornik Celebrity Danijela Dvornik podijelila smiješnu uspomenu na pokojnog svekra Borisa: "Jednom nas nije mogao dobiti pa je zvao Ellu na mobitel..."

''2.5.1989., Dubrovnik'', napisala je samo kratko, a fotografije možete vidjeti u našoj galeriji.

Te godine Danijela se udala za našeg pjevača koji je prerano napustio svijet. Zajedno su dobili kćer Ellu, a u obiteljskoj sreći uživali su sve do 2008. godine kad je Dino preminuo.

Pogledaji ovo Danijela Dvornik Celebrity Danijela Dvornik javila se iz kreveta u spavaćici, a oni koji su fotografiju vidjeli pitaju se samo jedno!

Danijela se otad posvetila kćeri i nekim hobijima, a već neko vrijeme živi i na otoku Braču gdje je pronašla mir.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 6 +26 Lana Jurčević - 5 Celebrity Lana Jurčević konačno je otkrila ime kćerkice, ona i partner objavili su ga na originalan način!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 5 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 3 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 1 +29 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 2 Celebrity Friško zaljubljena Vlatka Pokos pozirala samo ogrnuta ručnikom, uživa nakon što se zbog ljubavi vratila u svoj grad!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene