Snimila se u ogledalu

Friško zaljubljena Vlatka Pokos pozirala samo ogrnuta ručnikom, uživa nakon što se zbog ljubavi vratila u svoj grad!

Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos/Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 5 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 3 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 1 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 2 Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 7 Vlatka Pokos - 6 Vlatka Pokos +23 Vlatka Pokos - 2 Galerija

Vlatka Pokos pozirala je za kratki video samo ogrnuta ručnikom, a objavila ga je na svom profilu na Instagramu.

Bivša televizijska voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos nedavno se našla u centru pozornosti nakon što je potvrdila ljubav s glavnim tajnikom Hrvatskog ragbijaškog saveza Većeslavom Holjevcem, a sada je ponovno privukla pozornost svojih pratitelja na društvenim mrežama.

54-godišnja Vlatka je naime u priči na Instagramu objavila video u kojem se snima ispred ogledala dok je ogrnuta samo ručnikom, što je zaintrigiralo njezine pratitelje.

"Čarobno", napisala je kratko uz video.

Pogledaji ovo Vlatka Pokos - 4 inMagazin Vlatka Pokos priznala nam je da je ponovno zaljubljena, evo što je otkrila o svom novom odabraniku!

Vlatka se nedavno prvi put pojavila u javnosti s novim dečkom u gradskoj vijećnici u Makarskoj, gdje su pozirali zagrljeni, a pritom su oboje razvukli i široke osmijehe.

Da je zaljubljena, nedavno je otkrila za IN magazin, nakon čega se doznalo da je njezino srce osvojio devet godina mlađi Većeslav Holjevac, bivši ragbijaš i unuk istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba, političara i pisca.

Pogledaji ovo Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos novog dečka upoznala je u avionu, on je sad ispričao kako je to izgledalo: ''Nisam bio siguran je li to ona pa sam joj bacio šalu...''

Vlatka je otkrila i kako su se ona i Većeslav upoznali te čime ju je on osvojio.

"Na letu iz Dublina u Hrvatsku! Osvojio me šarmom, izgledom, svime. Strašno, strašno šarmantan i šarmirao me na aerodromu!" ispričala je u IN magazinu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston i Sandra Bullock +25 Jennifer Aniston - 3 Celebrity Jennifer Aniston htjela pokazati frizuru, ali svi su gledali u jedan drugi detalj na njoj: "Kako uzbudljivo!"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Julie Theis - 2 Julie Theis - 7 Julie Theis - 1 Julie Theis - 4 +16 Julie Theis - 5 Celebrity Zvijezda Netflixa odabrala je Lijepu Našu za svoj novi dom: "Svemir mi je rekao da ne idem tamo i da..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene