istreniran do bola!

Jedan od najzgodnijih Hrvata špicom se provezao na biciklu, a u prvom planu bili su njegovi neodoljivi bicepsi!

Vlaho Arbulić - 1 Vlaho Arbulić - 1 Josip Moler 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić - 2 Vlaho Arbulić - 3 Vlaho Arbulić - 1 Vlaho Arbulić - 9 Vlaho Arbulić - 10 Vlaho Arbulić - 1 Vlaho Arbulić - 3 Vlaho Arbulić - 4 Vlaho Arbulić - 5 Vlaho Arbulić +16 Vlaho Arbulić Galerija

Vlaho Arbulić uhvaćen je na biciklu u sportskom izdanju, a njegove istrenirane noge i mišići na rukama mamili su uzdahe.

Glazbeni producent i pjevač Vlaho Arbulić (32) projurio je na biciklu u crnoj kratkoj majici i hlačicama, a na glavi mu se isticala zelena traka.

Na leđima je imao ruksak pa se čini kako je pjevač krenuo ili se vraćao iz teretane.

Do izražaja su posebno došle njegove mišićave noge, ali i bicepsi na rukama. 

Poglede su privlačile i njegove tetovaže na rukama i nogama.

Kakav vam je Vlaho u sportskom izdanju?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Zgodni glazbenik često objavljuje svoje golišave fotke, posebice u toplijim mjesecima, a prošle je godine bez majice izazvao pomutnju i na zagrebačkoj tržnici Dolac.

Vlaho je inače magistrirao na zagrebačkom FER-u, bio je maneken, sada je uspješan glazbenik, a najviše mu odgovara uloga oca te je posebno ponosan što je kći Luce krenula njegovim glazbenim stopama.

"Obožava glazbu i ona se apsolutno bavi glazbom kroz igru slobodno i neopterećeno, mogu samo učiti od nje", pohvalio se prošle godine u IN magazinu, a tada je otkrio i da malena ne pokazuje interes za manekenstvo, iako su i on i Tatjana nekoć nizali uspjehe na tom polju.

"Mislim da bi to Luci bilo predosadno, ona je puno osebujnija ličnost, ali opet kažem, ona će sebi sama određivati svoj put, ne bojim se za to uopće", ispričao je.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 6 +25 Lidija Bačić - 3 Celebrity Bombastična figura Lidije Bačić ocrtavala se u tijesnoj haljini, ali sve je još više očarala prednjim dijelom outfita, koji je otkrio sve njezino bogatstvo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 5 +25 Žanamari Perčić - 1 Celebrity Raskošne grudi mamile su poglede u sićušnom bikiniju, ali svi su nahvalili brutalno isklesano tijelo Žanamari za koje sate i sate provodi u teretani!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene